Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 18:59:31

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Бабич все ж вирішив внести одну зміну у порівнянні з першим раундом протистояння зі шведами: на правому фланзі замість Кірюханцева вийшов літній новачок приазовців Полегенько. У гостей легкі зміни відбулися в лінії оборони, де ми не побачили з перших хвилин Даніельсона і Гунарсона, зате з'явилися Ольссон і Ларссон.

Після першого матчу неважко здогадатися, що головною визначною пам'яткою матчу став фан-сектор «Юргордена», який почав заряджати ще хвилин за 45 до стартового свистка. Часом шведським хлопцям навіть вдавалося перекрикувати музику, яка грала на розігріві. На їх фоні трибуна, де розташувалися активні вболівальники маріупольських приазовців виглядала дуже бідно: і кількісно, ​​і, що природно, в звуковому вимірі. Та й від матчу напередодні віддавало якоюсь буденністю: ні реклами в місті, ніяких спроб налагодити контакт з місцевими вболівальниками - лише прес-служба на офіційному сайті в кожній другій новині намагалася заманити глядачів. На цьому, мабуть, витрати на промо завершилися.

Номінальні гості швидше освоїлися на полі, обклавши штрафний приазовців. Мабуть, стартові 45 хвилин були найсприятливішим часом для «Юргордена» повести не тільки в рахунку, але і у двоматчевій дуелі. Здавалося, що надовго «Маріуполя» тримати облогу не вистачить, але запал суперника згас вже хвилині на десятій. Приазовці не перевернули гру в іншому напрямку, однак попереду у них гра пішла жвавіше: «Юргорден» занадто часто став залишати для опонентів вільні зони. Першим на удар вдалося вивести Фоміна, однак тому одразу пробити після прострілу не вдалося. Трохи пізніше вже Чурко під гострим кутом мчав до воріт, але Ісакссон з його ударом впорався.

Поступово гра почала переходити в режим занудної. Тільки дуже навіть видимий композитор картини — шведська торсида — практично не замовкуючи гнала своїх вперед і заважала навіть банальним розмовам між сусідами на трибунах. На полі ж складалося враження, що обидва суперника чогось чекали. І якщо було ясно, що потрібно господарям (фінальний свисток), то «Юргорден», схоже, просто боявся перейти до більш активних і агресивних дій, щоб остаточно не втратити шанси на прохід. У підсумку, за другу половину першого тайму можна згадати хіба що рух Піхальонка вздовж лінії штрафного: Олександр довго шукав можливості для удару, а коли штовхнув м'яч, то слабо, та й повз рамку.

У дебюті другої половини опоненти обмінялися пішаками, натякнувши, що готові до активності: у приазовців впритул стріляв Фомін, у гостей — Баджі. В обох випадках на висоті виявилися воротарі.

Історія поступово підходила до своєї кульмінації, і за фінал ставало страшнувато. Не через гру «Маріуполя» в обороні, а через можливий мандраж, ігри на виніс і усілякі спроби затягнути час, що у наших команд виходить через раз.

І в цей час наче подарунком з небес став гол Піхальонка. Хавбек отримав м'яч в районі правого кута штрафного і бив начебто навмання. Але м'яч вдало зрикошетив від Ольссона і прошмигнув у лівий від Ісакссона кут - 1:0.

Але це було тільки половина справи. Відіграйся «Юргорден» - все перейшло б у овертайм. Шведи непогано рухалися з м'ячем до штрафного маріупольців, проте там їм створити проблем так і не вдалося. Поки на перший план не вийшов Баджі (четвертий поспіль результативний матч), що п'ятою відправив м'яч у ворота Худжамова.

Овертайми рідко коли бувають яскравими. Найчастіше обидва суперники більше думають про тили, ніж про атаку. Можливо, так було б і зараз, якби не воля ще одного вдалого випадку: Тищенко здалеку зі штрафного потужно пробив у Ісакссона, голкіпер відбив перед собою, на відскок кинулися чоловік шість. У цій штовханині рефері вгледів падіння Вакули, призначивши за нього пенальті. Фомін з «точки» був точний. Далі пішли спроби скандинавів врятуватися, але в поспіху в атаці не виходило нічого.

За підсумками матчу найменше хочеться — притягувати підсумковий результат до логічності побаченого. Так, «Маріуполь» виглядав блідо. Так, обидва голи виявилися не без долі фарту. Але якщо поставити питання по-іншому: чим запам'ятався попереду «Юргорден»? З моментів, по суті, можна згадати лише гол і удар в кінці в штангу. А ось за майбутню спарку з «Бордо» навіть трохи страшно.

Ліга Європи. Другий кваліфікаційний раунд. Матч-відповідь

2 серпня. Одеса. Стадіон "Чорноморець". 5 077 глядачів

"Маріуполь" (Україна) - "Юргорден" (Швеція) 2:1 (овертайм)

перший матч - 1:1

Голи: Піхальонок 63, Фомін 97 пен. - Баджі 77

"Маріуполь": Худжамов - Білий, Яворський, Биков - Полегенько, Піхаленок, Мішньов, Демірі (Дава 116) - Тищенко (Кірюханцев 111), Фомін, Чурко (Вакула 72)

Тренер: Олександр Бабіч

"Юргорден": Ісакссон - Уне Ларссон, Йоханссон, Ольссон, Аугустінссон - Рінг (Даніельссон 101), Кальстрьом (Уокер 99), Ульвестад, Радетінак (Козіца 89) - Баджі, Мрабті

Тренер: Озкан Мелкемікель

Попередження: Фомін 56, Піхальонок 61 - Баджі 56, Аугустінссон 65, Кальстрьом 83, Ольссон 97, Ульвестад 114, Мрабті 120+125b725

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva