Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 17:20:24

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Події матчу

  • 1:0 - господарі провели зразкову контратаку, яку завершив Обамеянг.
  • 2:0 - Уелбек замкнув подачу Мхітаряна.
  • 3: 0 - Обамеянг елегантно прокинув м'яч повз Артура і здорово пробив здалеку в праву "шістку".
  • 4:0 - Ліхтштайнер закинув м'яч зі свого краю на дальню штангу, де без нагляду залишився Озіл.
  • 4:1 - Чеснаков відібрав м'яч у Ліхтштайнера і пробив під поперечину.
  • 4:2 - Шарпар потужним дальнім з лінії штрафного закриває матч

Унаї Емері вклав свій сенс у слова, що на поле проти "Ворскли" вийдуть всі найсильніші, і все ж довірився кільком гравцям з "наближеного резерву". Знайшлося місце на полі в тому числі статусним літнім новачкам "канонірів", Лено і Ліхтштайнеру. Склад гостей ніяких несподіванок не ніс. Чеснаков замінив Чижова в центрі оборони, а самого Чеснакова в опорній зоні - Кравченко. На інших позиціях сенсацій не було. Як і очікувалося, виявився готовий навіть Коломоєць.

Мабуть, Василь Сачко попросив максимально своїх підопічних спростити гру, щоб уникнути прикрих помилок, тому спроби контролю м'яча у Полтави були в дуже рідкісні часи, а натяк на можливу втрату відразу приводив просто до удару вперед. Одного разу гості навіть вирішили застосувати високий пресинг, однак, схоже, це було несподіванкою навіть для них.

"Каноніри" перші десять хвилин набирали оберти, після чого на невеликий відрізок увімкнули тиск на ворота "Ворскли". Полтава в якийсь момент почала дуже низько "сідати", але господарі цим не користувалися, хоч і мали перевагу практично у всіх зонах. Найбільше запитань викликав правий край оборони полтавців, але тут варіанти два: Пердута не був готовий тримати свою зону, а на протилежному фланзі Ліхтштайнеру просто не вистачало форми так же жваво ганяти по бровці.

Більшу частину тайму наполовину заповнений "Емірейтс" просто спостерігав за перекочування м'яча. Коломойцю на чужій половині залишали тільки верхову боротьбу, а єдиний акцентований випад "Ворскли" привів до результативного удару на їх ворота.

Гол виявився просто тупим, вибачте за жаргон. Кравченко подарував м'яч Мхітаряну, який розігнав гольову атаку "Арсеналу". У кілька передач "каноніри" розібрали всю оборону "Ворскли".

Після голу "Арсенал" заспокоїв і так не найдинамічнішу гру. "Каноніри" контролювали хід поєдинку, тому знизили його інтенсивність. Але при цьому моментів біля воріт "Ворскли" стало з'являтися більше, проте Торейра зі штрафного у ворота не влучив, а Обамеянг зарядив в основу стійки.

У другому таймі "Ворскла" вже просто перестала встигати за суперником. До гідності хлопців Сачка, вони не "попливли", а просто банально стали поступатися більш класній команді, перш за все, в русі м'яча. Тому два голи виявилися закономірними. Знову вони прийшли із зони Пердути. Правда, і без Ігоря оборона в статиці спостерігала, як Шуст пропускає.

Могло залітати і більше. Залишалося тільки дякувати небеса, що свої шанси ударами з центру штрафного майданчика не реалізували Мхітарян і Уелбек.

Хотілося, щоб і "Ворскла" свій гол забила. Щоб весь позитив не закінчився просто відвідуванням "Емірейтс". Але для початку "Арсенал" забив четвертий (асист Ліхтштайнера - точний удар Озіла), і практично відразу Чеснаков відповів своїм точним ударом. А постріл Шарпара практично під звук фінального свистка для багатьох, схоже, взагалі асоціювався з переможним голом.

Резюмувати по такій грі особливо і немає чого: більш класна команда обіграла менш класну. Але шанси зачепитися за очки у "Ворскли" ще будуть. Як і зібрати ще одну партію футболок з "канонірів" у домашньому матчі.

Цифри і факти

  • у цій же групі "Спортинг" вдома переграв "Карабах" 2:0.
  • чотири з п'яти ударів у ствір воріт Полтави виявилися гольовими.
  • Обамеянг забив 9 голів і зробив 3 "передачі" в 10 останніх домашніх матчах у складі "Арсеналу".
  • у наступному турі " Ворскла "на своєму полі зустрінеться зі" Спортингом", " Арсенал "очікує переліт до "Карабаху".

Англія. Лондон. Емірейтс Стедіум
"Арсенал" - Ворскла 4:2
Голи: П'єр-Емерік Обамейянг 32, Денні Уелбек 48, П'єр-Емерік Обамейянг 56, Месут Озіл 74 - Володимир Чеснаков 76, В'ячеслав Шарпар 90+4
"Арсенал": Бернд Лено, Мохамед Ель-Ненні, Сократіс Папастатопулос, Генріх Мхітарян, Лукас Торрейра (Месут Озіл 57), Штефан Ліхтштайнер, П'єр-Емерік Обамейянг (Маттео Гюендузі 57), Роб Холдінг, Алекс Айуобі (Еміль Сміт 70), Начо Монреаль, Денні Уелбек
Ворскла: Богдан Шуст, Ігор Пердута, Владислав Кулач (Ніколас Карека 75), В'ячеслав Шарпар, Володимир Чеснаков, Юрій Коломоєць, Дмитро Кравченко (Олександр Скляр 70), Олександр Кобахідзе (Михайло Сергійчук 77), Ардін Даллку, Артур, Павло Ребенок
Попередження: В'ячеслав Шарпар 1925eee5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva