Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 15:36:18

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Події матчу

0:1 - Тайсон віддав пас в лицьову на Ісмаїлі, захисник прострілив у центр штрафного, Мораес відклеївся від захисників і відправив м'яч між голкіпером і стійкою.
0:2 - контратака "Шахтаря", Мораес в її завершення з лівого краю штрафного без перебільшення більярдним ударом відправляє м'яч низом під праву штангу.
1:2 - Дембеле замикає подачу з правого флангу.
2:2 - Дюбуа підключився до атаки і з центру штрафного проштовхнув м'яч у сітку після передачі з лівого краю.


Паулу Фонсека особливих несподіванок у старт "Шахтаря" не вніс. Поява Матвієнка праворуч, може, комусь здалося сенсаційною, але Микола не дарма там награвався проти "Карпат". У півзахисті на лівий фланг перейшов Тайсон, а під форвардом опинився Алан Патрік, склавши трикутник центрхавів зі Степаненком і Майконом. Це теж в якійсь мірі награвали з "Карпатами".

Матч повинен був порадувати нейтрального глядача. Не тільки розвитком подій, а рухом обох команд і динамікою. Неодноразово зазначалося, що тренерський штаб "Ліона" і "Шахтаря" проповідують загалом схожий футбол, заснований якраз на контролі м'яча. Тому не варто дивуватися, що культура пасу в обох поставлена, і в сумі це приносило естетичне задоволення. Всього одна цифра в підтвердження: на кінець години зустрічі точність передач у тих та інших був під 90%. Тому не розчаровувала навіть мала кількість гольових моментів.

"Гірникам" контроль давався краще на тлі менш досвідченої ліонської команди. Але на результат це не впливало, а по тому мінімуму гостроти, яке створювалося, забивати могли обидві команди. Господарі взагалі повинні були відкривати рахунок, але П'ятов показав Бущану, як грати за межами штрафного, нейтралізувавши вихід один на один Дембеле. У "Шахтаря" з усіх загострень найбільше хочеться відзначити контратаку, яку дуже довго розганяли і в кінці вже просто позбувалися від м'яча ударом з середньої дистанції. Ефектними були постріли Майкона і Марлоса, але навряд чи такими ударами можна забити в ЛЧ.

Багато хто був, схоже, готовий відправити команди в роздягальні з нулями на табло, але "Шахтар" забив в останній атаці до перерви. Допомогла зіграність і розуміння Мораеса, куди відкриватися під пас від Ісмаїлі. Оборона "Ліона", наприклад, цими знаннями не володіла і ривок бразильського форварда у вільну зону проспала.

Ясно, що після перерви господарі спробували щось зробити для порятунку гри, намагаючись бити в найменш досвідчене місце "гірників": його правий фланг оборони. Однак Матвієнко, хоч часом і ніяковів, в цілому, виглядав непогано і особливих приводів для тривоги не давав. А перехоплення Миколи при другому голі, з якого почалася контратака, багатьох майже переконав, що це Man of the Match.

Але якраз другий гол "гірників", схоже, заспокоїв не тільки Миколу, а всю команду гостей. Інакше важко пояснити, як можна було двічі протягом декількох хвилин завмирати в напівпозиціях, дозволяючи загострювати гру з правого флангу своєї оборони, а потім і завершувати атаки ударами з центру штрафного.

Вже при 2:2 у "Шахтаря" з'явився незвичний для нього мандраж. Матвієнко явно почав губитися на порожньому стадіоні, раз за разом упускаючи всіх по своїй брівці. Навіть за нічию доводилося відверто переживати. Тільки фарт, відчайдушні спроби захисників відбитися вже як-небудь і П'ятов дозволяли бути радим навіть нічиїй.

Кайоде на останніх секундах зарядив в поперечину, однак, по справедливості, 2:2 - найчесніший результат з усіх можливих. Суперники виявилися рівні за основними статистичними показниками на фінішній прямій і були гідні один одного. Хіба що нічия неприємно вдарила по перспективам обох поборотися за плей-офф Ліги чемпіонів.

Франція. Ліон. "Парк Олімпік Ліон". 0 глядачів
"Ліон" - Шахтар 2:2
Голи:
Мусса Дембеле 70, Лео Дюбуа 72 - Жуніор Мораес 44, Жуніор Мораес 55
"Ліон": Лопеш - Дюбуа, Марселу, Денайєр, Менді - Тусар, Н'Домбеле (Папе Шейх Діоп 87) - Бертран Траоре (Депай 63), Фекір, Ауа, Мусса Дембеле (Корне 81)
Шахтар: Пятов - Матвієнко, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Майкон - Марлос (Фернандо 90+1), Патрік (Коваленко 75), Тайсон - Жуніор Мораєс (Оларенваджу Кайоде 83)
Попередження: Набіль Фекір 4625fcb7

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva