Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 13:06:09

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

28 жовтня в Одесі відбувся спільний проект ФФУ, благодійного фонду «Розвиток футболу України» та ФК «Реал» (Мадрид) — «Відкриті уроки футболу «Фестиваль чемпіонів». Волонтери Федерації футболу України, яких координував Юрій Степанюк, та тренери всесвітньовідомого клубу провели уроки футболу, в яких, серед інших, взяли участь і кращі футболісти з усіх південних областей України.

Зокрема, Миколаївська область була представлена вихованцями СДЮШОР «Торпедо», Херсонська область — ДЮСШ «Херсон», а господарі, Одеська область, — збірною командою юних футболістів, до складу якої ввійшли представники близько 10-ти провідних дитячо-юнацьких футбольних клубів з Одеси та області. Серед них — СДЮШОР «Чорноморець», ДЮСШ-11 «Чорноморець», ДЮФК «Атлетік», ФК «Одеса», ДЮФК «Балкани» та інші.

На урочисту церемонію відкриття дитячого футбольного свята, окрім маленьких футболістів, тренерів титулованого клубу та волонтерів, також завітали перший заступник голови Одеської обласної федерації футболу, член Виконкому ФФУ Ігор Шуховцев та видатний одеський футболіст Валерій Поркуян.

«Юні футболісти, сьогодні ви творите історію розвитку дитячо-юнацького футболу України. Упевнений, що цей неповторний захід, який проходить за ініціативи ФФУ та підтримки голови Одеської обласної федерації футболу Максима Степанова, залишить яскраві спогади на все ваше життя. Адже в Одесі відбувається перший «Фестиваль чемпіонів» із залученням іноземних фахівців — тренерів найтитулованішого футбольного клубу Європи, ФК «Реал» (Мадрид)», — зазначив у своїй вітальній промові Ігор Шуховцев.

Далі юні футболісти займалися під керівництвом тренерів «Реалу» та волонтерів ФФУ, відточуючи свою майстерність та беручи участь у різноманітних вправах і конкурсах. За словами першого віце-президента ФФУ Вадима Костюченка, практика залучення іноземних фахівців для навчання дітей та вітчизняних тренерів допомагає творити нову історію українського футболу.

«Залучаючи іноземних фахівців, ми маємо можливість не тільки отримати такий необхідний досвід із новітніх тренерських практик, а й проводити порівняльний аналіз різних тренувальних методик, знайомитися з численними нюансами тренерської майстерності, які на перший погляд є непринциповими, але саме вони допомагають досягнути загального успіху в системі вдосконалення тренувальної роботи. Це інвестиції в майбутнє українського дитячо-юнацького футболу.

Ми щиро дякуємо футбольній Одещині, яка провела «Фестиваль чемпіонів», залучивши кращих юних футболістів південного регіону України. Ми системно аналізуємо новітні тренерські технології та застосовуємо їх у своїй роботі. Зокрема, головним майданчиком для реалізації та адаптації європейського досвіду для нас є новостворена Академія футболу ФФУ. Саме там юні футболісти отримують досвід від кращих тренерів України. До речі, в останній день жовтня на футбольних майданчиках НТК ім. В. Баннікова відбудеться черговий майстер-клас уже для вихованців Академії футболу ФФУ, який проведуть тренери-слухачі Центру ліцензування ФФУ, що невдовзі отримають PRO-дипломи УЄФА.

Тому, користуючись нагодою, маю честь запросити всіх тренерів, які працюють в дитячо-юнацькому футболі, на цей майстер-клас. Тут ви отримаєте чудову можливість ознайомитися з новітніми технологіями та організаційними напрацюваннями в навчально-тренувальних програмах для юних футболістів», — зазначив Вадим Костюченко. одес2910 4 min

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva