Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 04:36:56

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Виїзний поєдинок проти “Манчестер Сіті” “Шахтар” провів удвічі гірше, ніж домашній. Принаймні, за рахунком. На англійській землі, де вже звично представники України не можуть перемогти, “гірники” з тріском провалились, пропустивши шість сухих голів.

В унісон з провалом підопічних Фонсеки не гірше начудили судді. Бригада Віктора Кашшаї, якого незаслужено лінчують на наших просторах з часів Євро-2012, сьогодні цю несправедливість виправила - тепер угорський рефері законно збиратиме промені гніву та проклять українських вболівальників.

Достатньо було лише придумати пенальті, коли Рахім Стерлінґ в штрафному гостей сам закопався бутсом в газон й впав як підкошений. До лиха “гірників” за вінґером слідом біг Микола Матвієнко - цього було достатньо, щоб в очах Кашшаї та арбітра на лінії (ці люди хоч колись виправдали своє існування?) нещасний випадок мав вигляд вбивства.

Абсолютно несправедливе пенальті реалізував Жезус, який з придуманого приводу розпочав похід за званням Гравець матчу. До кінця гри бразилець забив ще двічі, оформивши хет-трик. Ось, що буває, коли хтось погано робить свою роботу.

Мова не лише про арбітрів, але й про “Шахтар”. Це була жахлива гра в їхньому виконанні. Можливо, найгірша за часів Фонсеки. Навіть неосновним складом - Ґвардіола приберіг Аґуеро та Менді на дербі Манчестера й випустив проти “гірників” Жезуса та Зінченка - “містяни” розтрощили донеччан.

Взяти хоча б перший гол. Так слабо як Ракицький оборонявся проти Мареза пере тим, як Ріяд віддав гольовий пас на Давіда Сілву, не грають навіть в договірних матчах. Партнери Ярослава теж здивували, залишивши капітана “Ман Сіті” на самоті з П'ятовим. Це капець.

Добре, що цей гол стався до фейлу бригади Кашшаі. Боюсь, що в “Шахтарі” свій провал могли б спихнути на деструктивні дії рефері. А так ми чудово розуміємо - “гірники” провалились би навіть при суддівстві Бога.

Не допомогло їм ні повернення Тайсона, ні тактика Фонсеки на гру, про яку він розповів напередодні в інтерв’ю ESPN. В ньому португалець розказав про важливість компактності його команди, про високу й постійну концентрацію в грі проти манкуніанців та про вміння передбачати дії футболістів “містян”. Все це “Шахтарю” сьогодні не вдалось.

“Манчестер Сіті” вісім разів пробив у площину воріт П'ятова й реалізував шість із них - попри те, що слабо зіграла вся команда, саме оборона чемпіона України зіграла найгірше й постраждала найбільше.

Давід Сілва, Стерлінґ, Марез, Жезус - в усіх них було достатньо простору, щоб закінчити матч з таким розгромним рахунком. Триматчеву програшну домашню серію в ЛЧ “Манчестер Сіті” перервав найбільшою своєю перемогою в турнірі.

Лише пізній камбек “Гоффенгайма” в матчі проти “Ліона” не пустив “містян” вже сьогодні в плей-офф раунд. Але це лише питання часу, тоді як “Шахтар” через результат в Ліоні став одноосібним аутсайдером своєї групи з другою найбільшою кількістю пропущених на цьому груповому етапі (гірше справи лише у чеської “Вікторії”).

Попри все, шанси на плей-офф у донеччан залишаються непогані. Потрібно лише виграти у “Гоффенгайма” та “Ліона” й дочекатись як з французами за домашню поразку поквитається цей страшно потужний “Манчестер Сіті”.

Етіхад, Манчестер
Головний арбітр: Віктор Кашшаі (Угорщина)
Манчестер Сіті - Шахтар 6:0
Голи: Д. Сілва (13), Жезус (24 пен; 72 пен; 91), Стерлінґ (48), Марез (84)

Ман Сіті: Едерсон - Зінченко, Ляпорт, Стоунз, Уолкер (Даніло, 61) - Д. Сілва (к) (Ґюндоґан, 73), Фернандіньо (Делф, 76), Б. Сілва - Стерлінґ, Жезус, Марез

Шахтар: Пятов - Ісмаїлі, Ракіцький, Кривцов, Матвієнко - Майкон (Патрік, 77), Степаненко - Болбат, Коваленко, Тайсон (к) (Нем, 77) - Мораєш (Кайоде, 63)262707

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva