Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 16:30:39

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Події матчу

  • Володимир Шепелєв не потрапив навіть до заявки на гру. Напередодні центрхав отримав м'язову травму.
  • 1:0 - Рітс впав через виставлену ногу Караваєва, Ванакен впевнено реалізував стандарт.

Олександр Хацкевич в стартовому складі ввіреній йому команди не запропонував сюрпризів: Бойко, Миколенко і Вербіч повернулися в старт після відпочинку зі "Львовом", а Циганков приєднався до партнерів на поле вже по ходу гри. Можливо, саме Віктора не вистачало киянам у першому таймі не стільки через його ігрові якості, скільки як ментального лідера. За перші 45 хвилин у "динамівців" ми не побачили на полі ватажка, який міг при необхідності заспокоїти або завести команду. Ті, хто за статусом повинен був це робити, перебували під постійним пресом і самі стабільно помилялися.

Втім, сьогодні все починалося досить оптимістично: Бесєдін перед штрафним здорово пішов від захисника, залишився без опіки, але метрів з п'ятнадцяти пробив точно в дебютанта "синьо-чорних" Міньоле.

Цей момент в тому числі став можливим завдяки браку "Брюгге" в дебюті зустрічі. У перші хвилини помилялися взагалі всі - в тому числі арбітри. Але ближче до середини тайму прийти до тями не змогли тільки кияни. Весь матч у гостей не проходили навіть прості передачі поперек або на ближнього. Логічним бачилося за таких обставин просто відкотитися назад і чекати свого шансу (умовно кажучи, зіграти як проти "Шахтаря"), але замість цього "Динамо" продовжувало шукати варіанти в атаці, і все переривалося ще до центральної лінії.

Стабільно просідала середина поля, де не встигали за грою Сидорчук і Буяльський. Нарешті, кульгала на обидві ноги флангова робота: Кендзьора з Миколенком примудрялися не нав'язувати боротьбу в єдиноборствах навіть коли стояли впритул до суперників, а Караваєва з Вербічем немов і не було. Взагалі всієї атакуючої четвірки разом з Гармашем і Бєсєдіним на більшу частину матчу просто відрізали.

При тому, що "Брюгге" володів ініціативою, моментів біля воріт Бойка практично і не було. Згадати можна хіба що удар Окереке в дебюті метрів з десяти під поперечину, на який зреагував наш воротар. Плюс Кадар зірвав потенційно гольову контратаку господарів. Тому гол не те, щоб назрівав, але й несподіваним не був. Хоча тут доречно вжити улюблений багатьма умовний спосіб: що, якби не той злощасний фол Караваєва у своєму штрафному.

Другий тайм "Брюгге" почав спокійніше, хоч як і раніше в атаці команда виглядала гостро. Всьому виною знову швидкість прийняття рішень київським захистом і взагалі їх природа. З усіх можливих альтернатив оборона "Динамо" часто приймала хибні.

Головною подією у складі "Динамо" став вихід Жерсона - каталізатора збільшеного руху в атаці гостей. Саме люксембуржець став автором першого небезпечного моменту "біло-синіх" після перерви, коли замикав кутовий, але Мітровіч спочатку погасив силу удару, а потім з лінії вибив свічку, яка "загорілася" над воротарською.

На фініші було ще кілька можливостей все-таки врятувати цю гру, яка приносила більше негативного стресу, ніж позитивних емоцій. Однак ми знову говоримо про ті рішення, які приймалися на полі: чого тільки вартий прохід і удар де Пени, коли можна було загострювати через пас. З іншого боку, у "Брюгге" також були варіанти забити другий, тому поразка 0:1 ще не найгірший варіант.

У Києва залишаються хороші шанси врятуватися на своєму полі, благо, в поточному сезоні команда вже відігравалася навіть по ходу 90 хвилин. Але головне питання, яке стоятиме на порядку до матчу - кількість помилок, які робила команда. Зрозуміло, що хтось перенервував, але більшість браку було пов'язано з тиском з боку "Брюгге", з яким гості не впоралися. Хотілося, щоб Київ зіграв у раунді плей-офф ЛЧ, але поки ми побачили, що морально потрібно готуватися знову до Ліги Європи.

Цифри і факти

  • матч-відповідь відбудеться за тиждень на НСК "Олімпійський".
  • Жерсон Родрігес дебютував у "Динамо". Це перший люксембуржець в історії київського клубу.
  • "Динамо" вперше в цьому сезоні програє і не забиває.

Бельгія. Брюгге. Стадіон: "Ян Брейдель"
"Брюгге" - Динамо (К) 1:0
Гол:
Ханс Ванакен 37 (пен.)
"Брюгге": Сімон Міньоле, Едуард Соболь, Давід Окереке, Матей Мітровіч, Сімон Делі, Ханс Ванакен, Руд Вормер, Матс Рітс, Персі Тау, Денніс Бонавентура (Сьєбе Шрейверс 64), Клінтон Мата
Динамо: Денис Бойко, Сергій Сидорчук, Беньямін Вербіч (Карлос Де Пена 64), Віталій Миколенко, Денис Гармаш, Олександр Караваєв (Віктор Циганков 46), Микита Бурда, Віталій Буяльський, Артем Бєсєдін (Жерсон Родрігес 46), Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора
Попередження: Сімон Делі 20, Денніс Бонавентуре 38 - Денис Гармаш 40, Томаш Кендзьора 44, Жерсон Родрігес 68, Сергій Сидорчук 79

272634

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva