Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 04:45:03

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

За суттєвої переваги гостей прийшла ця гра, часом оборона господарів тріщала по швах, хаотично гасила пожежі і марно метушилася. Чудово зіграв Худжамов, витягнувши три-чотири "мертвих" м'ячі. Можливо, впевненість голкіпера передалася і всій команді, тому що в кінці зустрічі змінилися маріупольці.

Було кілька моментів у підопічних Бабича, але форма четвертої команди УПЛ минулого сезону викликає великі сумніви. Звичайно, є кадрові проблеми, але як можна було готуватися до єврокубків всього з одним форвардом (!), якого тепер змушений замінити захисник. Вже зараз ясно, що в Нідерландах за тиждень азовцям буде в рази складніше.

Перший момент у протистоянні створили господарі, після пасу Горбунова ледь не зрізав м'яч у ворота Тищенко. Саме він повинен був замінити травмованого Фоміна, на зорі своєї кар'єри Тищенко був нападником, але багато води утекло з тих пір і зараз йому дуже незручно, незвично діяти на вістрі. А ось Горбунов поки мав сили "повозив" суперників на своєму фланзі.

АЗ постало командою дуже організованою, тактично грамотною і, звичайно, фізично міцною. За рахунок напору і виграних єдиноборств алкмаарці перехопили ініціативу, поступово комбінації гостей ставали все небезпечнішими, правда, майже всі удари припадали здалеку. Тут Худжамов і зловив кураж. Ауеян і Ідрісса, здавалося, стріляли без шансів - іншої думки був Рустам. Потім Коопмейнерс і все той же Ауеян перевіряли на міцність українського кіпера - все також без помилок у Худжамова. Показова надійність.

У другому таймі АЗ урізноманітнив свої комбінації, стало більше флангових проходів, небезпечних навісів і розрахунок на перевагу на "другому поверсі". З великими труднощами трималися марііупольци, були періоди, коли довго не вдавалося провести контратаку. Алкмаар тим часом нарощував тиск. Один раз м'яч все ж побував у сітці "Маріуполя", захисники не розібралися, але пощастило, що Боадю підіграв собі рукою (м'яч відскочив йому в руку), гол справедливо не зарахували.

Мабуть, варто відзначити у азовців Вакулу, який взяв участь в декількох хороших атаках і став найнебезпечнішим у господарів після перерви. Непогано вийшов на заміну Танковський, і хоч без помилок не обійшлося, хавбек додав надійності в середині поля. Можливо тому кінець матчу пройшов під диктовку "Маріуполя" (а може гості втомилися 80 хвилин домінувати).

Також Кирюханцев, який вийшов на заміну, на лівому фланзі розігнав три цікавих атаки, могло вийти щось небезпечне, якби був наконечник атак. Попереду у азовчан просто нікому було зачепитися за м'яч і це найголовніша проблема. Так, є ще проблема в обороні, але у Яворського більше шансів відновитися до матчу-відповіді, та й вибір у Бабича серед захисників умовно ширший. У Нідерландах ж треба забивати, інакше вийти в плей-офф неможливо, а грати на нічию 0:0 і чекати серію пенальті, дуже ризикована, завідомо неправильна справа. Тренерам доведеться серйозно поламати голову, щоб підготувати азовців до гри за тиждень.

Ліга Європи. 3-й кваліфікаційний раунд

Одеса. Стадіон "Чорноморець"
Головний арбітр - Міхаель Тікгард (Данія)

ФК "Маріуполь" - "АЗ" Алкмаар 0:0

"АЗ" Алкамаар: Бізот - Влаар, Вейндал, Коопмейнерс, Свенссон (Сугавара 80) - Ауеян, Мідтшьо (Гудмундссон 86), Стенгс - Вуйтенс (Класі 73), Ідрісса, Боадю.

ФК "Маріуполь": Худжамов - Полегенько, Биков, Чоботенко, Горбунов (Дава 76) - Федорчук, Чех (Танковський 63) - Чурко, Мишньов, Вакула - Тищенко (Кирюханцев 86).

Попередження: Чех 26 - Свенссон 25, Боадю 59

2727da

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva