Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 09:52:53

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Єдиним форвардом у складі гостей цього разу вийшов Владислав Вакула, таким чином, місце на фланзі півзахисту знайшлося для Кірюханцева. В опорній зоні Танковський витіснив Чеха, а в центрі оборони опинився Яворський, що автоматично стало приводом перевести на фланг Бикова.

Якщо були якісь надії, що "Маріуполь" зможе хоча б нав'язати боротьбу, то вони проіснували не довше ста секунд. АЗ практично миттєво взяв м'яч під контроль, почавши кружляти біля воріт Худжамова. Нехай гостроти спочатку йшло небагато, але було видно, що зі швидкими вриваннями в свою штрафну приазовці справляються з трудом, тому перший небезпечний момент лише справа часу.

Чекати довго не довелося: не пройшла і половина тайму, як господарі повели в рахунку. Провалися центральна вісь "Маріуполя" - форварди алкмаарців розтягнули оборону приазовської команди по ширині, залишивши дуже багато простору Стенгсу відкритися і пробити повз Худжамова так, як він цього хоче.

Гості явно програвали в тактичному мисленні і швидкості. Подача/удар Вакули в цьому плані була показова: Влад, схоже, хотів здивувати голкіпера господарів, але той досить легко впорався із загрозою. Це навіть не докір, а просто констатація факту. Ну, а що ви хотіли від команди з УПЛ на рівні суперника з Ередівізіє? Мабуть, тільки "Шахтар" з "Динамо" здатні потягатися з опонентами такого калібру. Про "Олександрію" поки нічого не говоримо, бо проти АЗ ми бачили "городян" лише в товариському матчі.

А ще був програний практично весь підбір. У "Маріуполя" взагалі сьогодні було нуль гравців перед своїм штрафним, щоб підбирати м'ячі. Схоже, цим повинен був займатися Вакула, але він постійно спізнювався в цю зону, тримаючись дуже високо. Саме з підбору прийшов другий гол, який зняв всі питання в парі.

На другий тайм обидві команди вийшли, граючи вже за рахунком. Хотілося вірити, що приазовцям вдасться зловити на розслабленості суперника і порадувати себе хоча б одним голом в поточній ЛЄ. Але радість знову прийшла на вулиці Алкмаара: Вуйтенс замкнув кутовий, а Яворський дуже невдало підставив ногу під простріл зліва.

У "Маріуполя" за весь матч було кілька непоганих вилазок, які показали, що все не так вже безперспективно. Але, здається, жодного разу розіграти хоча б одну свою комбінацію до вірного гості не змогли. Удар Чурка від лівого кута штрафного хоч і був підступним, але не сильним; Кащук увірвався в штрафну і забув пробити; Яворський головою після виграної верхової боротьби не влучив у площину. А може це навіть і не моменти були, скільки просто окремі вилазки, які на безриб'ї хочеться просто згадати.

Важко сказати, що в глобальному плані дали "Маріуполю" два матчі з АЗ. Навіть коли рубалися в минулому сезоні, то євроліто протрималося для команди цілих чотири гри, а зараз - всього дві. Напевно, багато гравців приазовців навіть толком не відчули смак міжнародної арени. Але це практично вічна проблема нашого футболу, коли місць в єврокубках від країни більше, ніж команд, які дійсно здатні зачепитися за позитивний результат.

Нідерланди. Гаага. "Cars Jeans Stadion"
Головний арбітр: Бартош Франковськи (Торунь, Польща)
Асистенти: Марцин Бонек (Польща), Якуб Вінклер (Польща)
АЗ - ФК Маріуполь 4:0
Голи:
Келвін Стенгс 20, Томас Ауеян 44, Стейн Вуйтенс 62, Сергій Яворський 90 (авт.)
АЗ: Марко Бізот, Йонас Свенссон, Томас Ауеян, Фредрік Мідтше, Тен Копмайнерс, Майрон Боаду (Ферді Дрейф 69), Уссама Ідріссі, Рон Влар (Пантеліс Хацидіакос 80), Овен Вейндал, Стейн Вуйтенс (Йорді Класі 76), Келвін Стенгс
ФК Маріуполь: Рустам Худжамов, Олексій Биков (Віктор Корнієнко 46), Сергій Чоботенко, В'ячеслав Танковський, Павло Полегенько, Дмитро Мишньов (Олексій Кащук 83), В'ячеслав Чурко (Дмитро Топалов 69), Сергій Яворський, Валерій Федорчук, Ігор Кірюханцев, Владислав Вакула
Попередження: Уссама Ідріссі 18, Йонас Свенссон 40, Фредрік Мідтше 87 - Дмитро Мишньов 68

272c31

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva