Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 07:08:49

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

2580957 yuni pereselentsi pozmagalisya iz nivoyu u druzhnomu poedinku vsi otrimali podarunki
 
З кожним днем все більше родин вимушених переселенців із дітьми знаходять собі тимчасовий прихисток у Вінниці. Серед них — чимало вихованців футбольних шкіл.Сьогодні, 8 квітня, переселенці віком до 11-ти років позмагалися у дружньому поєдинку проти вихованців нивівської спортшколи.

Гра проходила на стадіоні «Олімп» Вінницького національного технічного університету. Зовсім поруч, в адмінбудівлі, знаходиться бомбосховище. Юні футболісти можуть у випадку повітряної тривоги перейти у цілком безпечне укриття. Тому на стадіоні ВНТУ вже протягом трьох тижнів відбуваються тренування ОДЮСШ «Нива».

Спортивний захід відбувся за підтримки Вінницького міського голови Сергія Моргунова, міської ради і обласної Асоціації футболу, яка вручила юним переселенцям футболки і комплект м’ячів для тренувань. Їх дарували голова обласної Асоціації футболу Ігор Гатауллін та його заступник Ігор Павленко.

— У нашій країні дуже важкий період. До Вінниці переїздять юні футболісти з різних регіонів. Для моральної підтримки і підняття духу батьків і дітей ми й організували товариський поєдинок. Заняття футболом допомагають школярам відволіктися від проблем в країні, — прокоментував представник обласної Асоціації футболу Павло Форманюк.

Із Херсона, Харкова, Сум

В матчі переселенців проти нивівців взяли участь юні футболісти із Києва, Чернігова, Запоріжжя, Херсона, Сум і Харкова. Всі вони нині мають можливість тренуватися у провідних вінницьких футбольних ДЮСШ — «Нива» і «Прем’єр-Нива». До речі, в іншому поєдинку в рамках спортивного свята команди цих місцевих спортшкіл помірялися силами у своєрідному дербі.     

Десятирічний вихованець ДЮСШ «Металург» Євгеній Цецилін з родиною переїхав до Вінниці із Запоріжжя. Майже одразу після початку бойових дій.   

— Тут мене дуже добре прийняли. Подобається краса міста, парки, — розповів Євгеній Цецилін.

11-річний Максим Старченко разом із родиною зміг вибратися із окупованого Херсона. До війни там займався у місцевій ДЮСШ, а зараз займається разом із вінницькими нивівцями. Каже, що на тренуваннях дуже цікаво.   

— До Вінниці ми переїхали тиждень тому. Певний час були в окупації. Вирішили виїхати, аби не було неприємностей, бо в Херсоні подекуди стріляли. Все ж ми сподіваємося після війни повернутися додому, — сказав Максим Старченко.     

Переселенці і місцеві тренуються разом

Тренер ОДЮСШ «Нива» Юрій Коваль розповів, що до товариського матчу спеціальної підготовки не було.

— У наших тренуваннях одночасно беруть участь діти різних вікових категорій, в тому числі й переселенці. Тому це складно назвати якісною підготовкою. Товариський матч сприяє в першу чергу гарному настрою і допомагає підтримати спортивну форму дітям, — розповів він.

Наставник наголосив, що переселенців у його команді прийняли чудово. Всі спільно тренуються тричі на тиждень — по понеділкам, середам і п’ятницям.

 — Місцеві футболісти і переселенці перебувають в однакових умовах під час тренувань. Всі із радістю отримують фізичне навантаження на заняттях. Ми більше допомагаємо дітям розвантажитися, ніж серйозно готуємося до подальших змагань. Бо тренування із зрозумілих причин нині проходять в полегшеній формі, — додав Юрій Коваль.  

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva