Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 23:15:28

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Збірна України вже гарантувала собі перше місце в групі Ліги Націй, яке виводить синьо-жовтих до півфіналу турніру. Тож в Андрія Шевченка з’являється чудова нагоди в бойових умовах перевірити найближчий резерв. Наприклад, оцінити можливості молодих форвардів Борячука чи Шведа, які вперше були викликані до лав національної команди. Враховуючи, що Словаччині є, що втрачати (останнє місце в групі, нагадаємо, відправляє збірну до третього дивізіону), випробування буде непростим.

Наскільки масштабними будуть експерименти Шевченка, дивіться в п’ятницю, 16 листопада на телеканалах Футбол 1 та ТРК Україна. Початок гри о 21:45. На телеканалі Футбол 1 о 21:00 та одразу після завершення поєдинку в ефір вийде програма «Головна команда», ведучі та експерти якої проаналізують головні моменти протистояння.

Наставник збірної України Андрій Шевченко вніс до заявки на матч Ліги націй зі Словаччиною усіх 23-х гравців команди.

Нагадаємо, що головний тренер «жовто-синіх» викликав 24-х виконавців, проте захисник іспанського «Луґо» Василь Кравець зазнав ушкодження.

Заявка збірної України на матч зі Словаччиною:

Воротарі: 1.Бойко, 12.П'ятов, 23.Лунін.

Захисники: 4.Кривцов, 5.Бурда, 16.Миколенко, 20.Пластун, 21.Караваєв, 22.Матвієнко.

Півзахисники: 2.Болбат, 6.Степаненко, 7.Шапаренко, 8.Малиновський, 9.Коваленко, 10.Коноплянка, 11.Петряк, 13.Швед, 14.Буяльський, 15.Циганков, 17.Зінченко, 19.Макаренко.

Нападники: 3.Борячук, 18.Яремчук.

Ліга націй УЄФА. Ліга В. Група 1Словаччина - Україна. Анонс та прогноз на матч Ліги Націй - изображение 2
16 листопада. Трнава. Стадіон Антона Малатинского. Початок о 21:45
Словаччина - Україна

Рефері: Нікола Дабановіч
Асистенти рефері: Мілован Джукіч, Александар Джикановіч
Додаткові асистенти рефері: Мілован Мілачич, Мілош Бошковіч (всі-Чорногорія)

Текстова онлайн-трансляція матчу тут >>
Телетрансляція - канали "Україна" і "Футбол1"
Інтернет-трансляція (за передоплатою) - footballua.tv/ru/online

Цифри і факти

  • для нашої команди це заключний матч у поточному розіграші турніру. Збірна України набрала максимум очок у трьох стартових матчах Ліги націй і вже забезпечила собі вихід до Ліги А. Тепер "жовто-сині" можуть вирішувати локальні завдання на зразок перегляду запрошеної на збір молоді.
  • збірна України не знає гіркоти поразок вже дев'ять матчів. Востаннє наша команда програвала хорватам у заключній зустрічі відбору на ЧС-2018 в жовтні 2017-го. Андрій Шевченко увійшов до п'ятірки тренерів української національної збірної за тривалістю серії без поразок. Компанію йому тут складають Йожеф Сабо, Олег Блохін, Михайло Фоменко та Валерій Лобановський.
  • словаки поки що не набрали жодного очка в двох попередніх матчах і попереду їх очікує ще два: крім поєдинку з українцями в понеділок вони зіграють проти Чехії. У разі двох поразок словаки вилетять до Ліги С.
  • востаннє Словаччина перемагала в офіційному матчі більше року тому: у жовтні 2017-го в кваліфікації до ЧС була обіграна Мальта (3:0). З тих пір вдавалося перемагати тільки в товариських іграх.
  • матч сьогодні стане дебютом на посаді головного тренера збірної Словаччини для Павела Гапала. 49-річний фахівець прийшов на посаду замість Яна Козака, який подав у відставку якраз таки через невдачі протягом заключного року.
  • Україна і Словаччина зустрічалися два місяці тому на "Арені Львів". Поєдинок завершився перемогою нашої збірної 1:0, а єдиний гол забив Андрій Ярмоленко з пенальті. Всього опоненти провели сім матчів (з урахуванням товариських). При трьох наших перемогах і трьох нічиїх один раз виграли словаки.
  • чорногорський арбітр Нікола Дабановіч вже знайомий українському вболівальнику по поточному сезону. Місяць тому він судив у Полтаві матч "Ворскли" та "Спортинга", в якому господарі поступилися 1:2. На рівні національних збірних з Україною та Словаччиною не перетинався.

Останні новини

Словаччина
Не зіграють: Лоботка (щиколотка), Губочан (дискваліфікація)
Останні матчі (з урахуванням товариських): П В П П Н

У господарів ми сьогодні не побачимо основних крайнього захисника і опорного хавбека. Крім того, новий наставник словаків пообіцяв, що громадськість очікують кілька несподіванок по складу. Навряд чи за три тижні свого тренерства Гапала щось змінить кардинально, але кілька нових імен цілком можуть з'явитися в старті.

 

  • слук

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva