Вінницька обласна
асоціація футболу

Вівторок, 23 квітня 2024, 21:33:22

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

"Ліверпуль" і "Ман Сіті" не просто відкрили новий сезон в Англії, вони запалили його. Особливо яскравим вийшов кінець зустрічі, рахунок міг бути 3:3 і навіть більше, однак гравці ще не набрали свою оптимальну форму і реалізація поки кульгає. У підсумку все вирішилося в серії післяматчевих пенальті, єдиний удар не реалізував Вейналдум, зате Олександр Зінченко свій шанс не втратив, Аліссон зреагував, але від його рук сфера все ж залетіла в сітку.

Темп грі задала команда з Манчестера, свіжіше і агресивніше виглядали підопічні Гварділоли, вони ж створили перший момент і могли відкривати рахунок вже на п'ятій хвилині. Стерлінг скористався помилкою Гомеса, вийшов на хорошу позицію і вистрілив по воротах, потрапивши в сітку із зовнішнього боку.

Охолодити запал суперника "червоні" змогли після удару Салаха, трохи влучності забракло Мохамеду, тут зазначимо, що Зінченко грав з єгиптянином і не завжди встигав накривати його. В першу чергу за рахунок швидкості Салах проходив українця, втім, провалів на лівому фланзі "Ман Сіті" не було, а в тих епізодах, коли Зінченко не встигав його підстраховував Отаменді.

Вийти вперед "містянам" вдалося після відмінних дій Бернарду Сілви і Стерлінга, перший віддав вивірений пас - другий добре пробив, Аліссон не втримав м'яч у руках. Помилка голкіпера, яка підтверджує, що команди ще не в повній мірі готові до нового сезону.

"Манчестер Сіті" весь перший тайм домінував і з великим задоволенням переходив центр поля, контратаки "Ліверпуля" виглядали не дуже переконливо, лише за рахунок індивідуальних дій Салаха, Орігі або Вейналдума створювалися відносно небезпечні моменти. У "містян" явну загрозу створювали Бернарду Сілва і Стерлінг, трохи не вистачало їм для вирішального точного удару.

Здавалося, все тримають під контролем підопічні Гвардіоли, краще тримали м'яч і створювали небезпечні моменти, чого тільки варті два виходи один на один з голкіпером від Стерлінга, але Рахім в своєму стилі втратив ці можливості.

"Червоні" прокинулися приблизно після 70-ї хвилини, і не просто прокинулися, а понеслися вперед, немов чекали якогось сигналу. Вдалося мерсисайдцям відіграти пропущений м'яч, після штрафного ван Дейк черпачком навісив на високого Матіпа, який легко виграв верхову боротьбу і переправив м'яч у сітку 1:1.

Останні хвилини пройшли за сценарієм Салаха і компанії, "містяни" підсіли, а "Ліверпуль" додав і створив ще пару-трійку чудових моментів, виручав вже Браво. Відмітимо, що Салах істотно повозив Зінченка, дуель цих гравців стала однією з найбільш знакових, позначився високий клас єгиптянина, а українець... Олександр сьогодні буде дуже міцно спати. Ні, суттєвих помилок він не допускав, але не завжди встигав за швидкісним, технічним форвардом і іноді втрачав свою зону відповідальності.

Свої невеликі огріхи в грі Зінченко компенсував точним ударом з пенальті, післяматчева серія одинадцятиметрових вирішувала результат зустрічі. Більше пощастило манкуніанцям, всього один промах не дозволив команді Клоппа завоювати перший трофей сезону. Однак якщо брати всю гру в цілому, то підопічні Гвардіоли доклали більше зусиль для цього тріумфу. До перемоги в АПЛ, Кубку Англії і Кубку ліги "Ман Сіті" додає ще й Суперкубок - повний комплект трофеїв.

Суперкубок Англії. Фінал

Лондон. Стадіон: "Уемблі"
Головний арбітр - Мартін Аткінсон

Ліверпуль - Манчестер Сіті 1:1 (пен. 4:5)

Голи: Матіп 77 - Стерлінг 12

Післяматчеві пенальті: Шакірі, Окслейд-Чемберлен, Салах, Лаллана - Бернарду Сілва, Гюндоган, Фоден, Зінченко, Габріел Жезус. Вейналдум - не забив.

"Ліверпуль": Аліссон - Александер-Арнольд (Матіп 67), Гомес, ван Дейк, Робертсон - Фабіньо (Кейта 67), Хендерсон (Лаллана 78), Вейналдум - Салах, Фірміно (Шакірі 78), Орігі (Окслейд-Чемберлен 79).

"Манчестер Сіті": Браво - Уокер, Стоунз, Отаменді, Зінченко - Де Брюйне (Фоден 89), Родрі, Д. Сілва (Гюндоган 61) - Б. Сілва, Зане (Жезус 13), Стерлінг.

Попередження: Де Брюйне 33, Гвардіола 43

272448

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva