Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 13:58:04

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Редакція видання Goal відвідала Ліонеля Мессі в його в будинку в Кастельдефельсі, де він дав інтерв'ю, пояснюючи своє рішення залишитися в "Барселоні" до кінця свого контракту.

– Чому ви так довго мовчали?

– По-перше, мені було важко після поразки в Лісабоні. Ми знали, що "Баварія" буде складним суперником, але не могли передбачити, що все закінчиться так погано для клубу. "Барселона" виглядала жахливо. Це було дуже погано. Перш ніж щось пояснити, я хотів, щоб пройшло трохи часу.

– Чому ви сказали "Барсі", що хочете піти?

– Я сказав клубу і президенту, що хочу піти. Я говорив йому це протягом усього року. Мені здавалося, що прийшов час піти. Я вірив в те, що клубу потрібні нові, молоді люди, і відчував, що мій час в клубі підійшло до кінця. Я завжди говорив, що хочу завершити тут кар'єру. Це був дуже важкий рік, мені було дуже непросто на тренуваннях, в грі, в роздягальні. Все було дуже складно, і потім прийшов момент, коли я вирішив шукати нові цілі. Це сталося не після результату матчу з "Баварією", я думав про це раніше. Я говорив про це президентові, і він завжди мені відповідав, що я зможу вирішити в кінці сезону, залишатися мені чи ні. В підсумку він не дотримав свого слова.

– Ви відчували себе самотньо?

– Ні, я не відчував себе самотньо, у мене завжди є підтримка близьких, яка робить мене сильнішим. Але я відчував себе ображеним тим, що говорять люди, журналісти, які ставили під сумнів мою відданість "Барселоні" і говорили речі, які я не заслуговую. Це допомогло мені зрозуміти, хто є хто. Світ футбол дуже складний, в ньому багато нещирих людей. Я був іншої думки про багатьох людей, але тепер побачив їх з іншого боку. Я відчував себе ображеним, коли ставилася під сумнів моя любов до клубу. Моя любов до "Барселони" збережеться назавжди.

– Що вам було неприємно чути більше за все?

– Всього потроху, "друзі Мессі", гроші... багато було сказано, що могло образити. Я завжди ставив клуб понад усе. У мене не раз була можливість покинути "Барселону". Гроші? Я міг піти щороку, і заробляти більше, ніж в "Барселоні". Я завжди говорив, що це мій дім, я і зараз це відчуваю. Складно знайти місце, де мені було б краще. Але я відчував, що мені потрібні зміни і нові цілі.

– У підсумку ви залишаєтеся в Барселоні...

– Звичайно, мені було нелегко прийняти рішення. Воно не було пов'язано з результатом матчу проти "Баварії". Я завжди говорив, що хочу завершити тут кар'єру. Завжди говорив, що хочу бути частиною сильного проекту, щоб продовжувати вигравати титули з "Барселоною". Але правда в тому, що такого проекту давно вже не було, вони просто заповнюють дірки абияк. В першу чергу я завжди думаю про свою сім'ю і про клуб.

– Як ваша сім'я відреагувала на те, що ви хотіли покинути "Барселону"?

– Коли я повідомив про це своїй дружині і дітям, для них це була трагедія. Вся моя родина плакала, мої діти не хотіли залишати Барселону, міняти школи. Але я не думав про це. Я хочу грати на найвищому рівні, вигравати титули, бути конкурентоспроможними в Лізі чемпіонів. Можна виграти або програти, але завжди потрібно бути конкурентоспроможним, і не допускати того, що траплялося з нами в Римі, Ліверпулі і Лісабоні. Все це змусило мене задуматися про рішення, яке мені в підсумку не вдалося втілити. Ми повертаємося до початку. Ми були впевнені в тому, що я зможу піти безкоштовно, президент мені завжди про це говорив. А тепер з'ясовується, що я не сказав про рішення піти до 10 червня, коли ми ще грали в чемпіонаті через те, що цей вірус сплутав всі дати. І через це я залишаюся в клубі... Президент каже, що єдина можливість піти – це заплатити 700 млн євро, а це неможливо. Інший вихід – це йти в суд. Я ніколи не піду в суд проти "Барси", тому що я люблю цей клуб, він дав мені все, і я дав йому все. Мені ніколи не спадало на думку судитися з "Барселоною".

Про мене було надруковано багато різної брехні. Я ніколи не хотів йти в суд проти "Барси" заради отримання вигоди. Я хотів піти і мав на це право за своїм контрактом. Я хотів піти, тому що свої останні роки у футболі я хотів провести щасливо. В "Барселоні" я більше не відчував себе щасливим.

Я залишаюся в "Барселоні", і моє ставлення до гри не зміниться, як би я не хотів піти. Я буду грати на максимумі і віддавати себе повністю. Я завжди хочу перемагати, і не люблю програвати. Я завжди бажаю кращого клубу, роздягальні і собі. Я не знаю що буде далі. Є новий тренер з новими ідеями. Це добре, але подивимося, як прореагує на це команда, чи буде вона конкурентоспроможна.

Я буду віддавати себе повністю, і ми будемо боротися за всі цілі. У мене був дуже непростий рік, але це не зрівняється з тим, що пережили люди, які відчули проблеми з вірусом.

– Бурофакс. Чому ви вирішили його відправити? Що хотіли цим сказати?

– Я його відправив для того, щоб офіційно оголосити про свою позицію. Я говорив президенту протягом усього року про свій намір піти. Він мені відповідав, що ми поговоримо про це, але потім нічого не було. Я відправив бурофакс, щоб офіційно повідомити "Барселону" про свій намір піти з клубу.

Вони кажуть, що я повинен був повідомити про своє рішення до 10 червня, але ми були посеред сезону. І президент завжди говорив, що я зможу прийняти рішення після завершення сезону, він ніколи не уточнював дату.

27a002

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva