Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 06:54:35

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

"Баварія" та "Севілья" – титуловані команди за мірками єврокубків, однак у Суперкубку як одні, так й інші частіше програвали, аніж вигравали. Лише по одному Кубку було і у іспанців, і у німців до сьогоднішнього дня. Тож сьогодні ця рівновага приречена була на крах.

Матч, окрім всього іншого, примітний тим, що вперше після карантинної паузи, УЄФА допустив вболівальників на трибуни. Симпатії глядачів у Будапешті були розподілені приблизно порівну між командами, а суперники, своєю чергою, видали цікаву гру.

Першою тон задала "Севілья". Попри активність "Баварії" на стартовому відрізку, забили іспанці. З пенальті. Хесус Навас з флангу закинув м'яча до штрафної площі, Де Йонг зробив скидання на Ракітіча, а новачка "Севільї" в боротьбі за м'яч завалив на газон Алаба. Лукас Окампос реалізував одинадцятиметровий і надихнув своїх партнерів.

Але натхнення ніщо проти майстерності та спортивної злості. "Баварія" завелася і взяла ворота Буну в облогу. Молодий голкіпер нервував так, що ледь не "привіз" гол сам собі. А потім йому пощастило, коли Павар після скидки Мюллера вгатив вище поперечини.

Хоча були і сейви – це коли всюдисущий Мюллер пробив низом, та коли Левандовський вискочив на рандеву з голкіпером. Протрималися, але крихка споруда захисту "Севільї" все ж рухнула під натиском німецької машини. Мюллер з глибини виконав феноменальну передачу у штрафну зону на Левандовського, поляк відкинув м'яча на Горетцку, а Леон без проблем розстріляв рамку. Після цього гра заспокоїлася і знову засяяла барвами лише після перерви.

"Баварія" вже цілком і повністю контролювала ситуацію, нагадуючи "Севільї", хто саме є найсильнішою командою Європи. І був би сильний аргумент, якби зарахували феноменальний з точки зору комбінаційної роботи гол Левандовського. Представники "Баварії" дозволяли собі короткі передачі головою в метрі від голкіпера суперника і рамки, котру він захищав. Роберт завдав влучного удару, але з офсайду.

"Севілья" майже не атакувала. Точніше, атакувала, але не била по воротах. До 80-ї хвилини – лише два влучання у площину, одне з яких – з одинадцятиметрової позначки. "Баварії" ж трохи не щастило. Відмінили не лише гол Левандовського, але й гол Сане – знову через офсайд. А ще раніше Лерой міг забити в грі на добиванні, але влучив у ногу захисника. В тій атаці потужно бив по воротах і Гнабрі, але сили мюнхенців розпорошувалися.

Наприкінці основного часу за собою вів партнерів Мюллер, але, попри класну й активну гру, Томас може корити себе за нереалізовані моменти. А якби на 88-й хвилині Ен-Несірі реалізував вихід один на один в ході контратаки – то й поготів. "Баварія" могла програти цей матч, але це було б нелогічно.

Хоча… Забий Ен-Несірі уже в овертаймі, коли після його "тичка" м'яч влучив у стійку, хто б говорив про логіку? Але "Севілья" не забила, а вистояти під тиском "Баварії" до серії пенальті було вкрай складним завданням. Кімміх не забив після передачі Мюллера, але Мартінес вдало зіграв на добиванні після сейву голкіпера проти удару Алаби.

Далі були вже лише епізоди – шанс Ескудеро, дальній удар Левандовского. "Баварія" провела ідеальний минулий сезон, і цей матч став останнім штрихом, доповненням. Королі.

Суперкубок УЄФА. 24.09.2020
Угорщина. Будапешт. "Пушкаш Арена"
Арбітр в полі – Ентоні Тейлор (Англія)

"Баварія" – "Севілья" 2:1 (д.ч.)
Голи: Леон Горетцка 34, Хаві Мартінес 104 – Лукас Окампос (пен.) 13

"Баварія": Нойєр – Павар, Зюле, Алаба (Боатенг 112), Ернандес (Девіс 99)– Горетцка (Мартінес 99), Кімміх – Гнабрі, Мюллер, Сане (Толіссо 70) – Левандовський

"Севілья": Буну – Хесус Навас, Кюнде, Карлос, Ескудеро – Хордан (Васкес 95), Фернандо, Ракітіч (Олівер Торрес 56) – Сусо (Гудель 73), Де Йонг (Ен-Несірі 56), Окампос

Попередження: Алаба 12, Ернандес 90+1 – Хордан 45+1, Кюнде 55, Фернандо 70, Ескудеро 119

28315c

 

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva