Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 26 квітня 2024, 00:39:06

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Другий тур групового етапу, як і перший, приніс Україні два очка, або 0,4 бала за конвертацією Таблиці коефіцієнтів. Але якщо тиждень тому ми говорили, що це непоганий результат, то сьогодні доводиться шкодувати про те, що втратили.

"Динамо" грало проти представника четвертого кошика і недобрало одне очко. "Зоря", зважаючи на характер гри, могла зачепитися за очки в поєдинку з "Брагою", якби ліпше реалізовувала свої моменти. "Шахтар" в протистоянні з "Інтером" витиснув, напевно, максимум з можливого.

Два очки дали нагоду відірватися від Туреччини, Данії та Кіпру – їхні команди не набрали нічого. Особливо помітний провал турків, які вже другий тиждень поспіль залишаються без очок до Таблиці коефіцієнтів. Австрія здобула половину від того, що могла – чотири очки (перемоги ЛАСКа та "Вольфсберга"), або 0,8 балу за конвертацією Таблиці коефіцієнтів. Ще на крок ця Асоціація віддалилася від України.

Читайте такожЩе нижче. Шотландія обійшла Україну в Таблиці коефіцієнтів

Але тепер головним переслідувачем Австрії є не синьо-жовта компанія, а десант з Британії. Шотландія була близька до того, щоб взяти максимум, але й трьох очок (нічия "Селтіка" + перемога "Рейнджерс") їй вистачило для того, аби випередити Україну. Наразі Шотландія попереду на 0,225 бала – і це їхня друга спроба в сезоні залишити нас за спиною. Перша відбулася ще під час кваліфікаційних раундів, коли, втім, Шотландія не змогла втримати позиції, бо не отримала бонусу за вихід в груповий етап Ліги чемпіонів. Зараз же, забігаючи наперед, нам може суттєво допомогти бонус за вихід з групи ЛЧ у плей-офф. Але до цього ще дуже далеко.

Відзначимо, що цілий бал (5 / 5) до ТК на тижні набрали Нідерланди. А от Бельгія уникнула локального провалу завдяки сенсаційній перемозі "Антверпена" над "Тоттенгемом" (два очки + одне очко за нічию "Брюгге"). Ці країни цікаві нам в контексті наступного року, коли за місце в топ-10 / 11 доведеться боротися в тому числі проти них.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Шотландія випередила Україну, але таке уже було - изображение 1

***

В сезонному рейтингу (2020/21) Україна була десятою після матчів Ліги чемпіонів, але результати Ліги Європи внесли серйозні зміни в таблицю. Тепер ми чотирнадцяті, пропустивши вперед Францію, Португалію, Бельгію та Нідерланди. Однак цим країнам програвати не соромно. Треба випередити Данію, Норвегію, Угорщину, дві останні Асоціації – в топ-10 сезонного рейтингу. А Шотландія та Ізраїль – взагалі в топ-5. За ними є сенс гнатися, хоча видно уже зараз, що ці країні в цьому сезоні будують міцний фундамент для цілої п'ятирічки.

Не зайвим буде нагадати, що дванадцяте місце, на відміну від одинадцятого, ні за яких обставин не дасть права чемпіону країни автоматично кваліфікуватися до групового етапу Ліги чемпіонів. Отож аби в сезоні 2022/23 найкраща команда України не проходила відбір до євротурніру, цього року треба повертати собі мінімум одинадцяту позицію в Таблиці коефіцієнтів (не гарантує прямого місця в групі ЛЧ для чемпіона, але дає непогані шанси на це). Та й престиж – справа не остання. Так низько у ТК Україна не була дванадцять років.

Наступні єврокубкові матчі відбудуться посеред наступного тижня. Це буде екватор групового раунду.

284b4a

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva