Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 05:48:07

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Уже в наступну середу збірна України прийме в Києві гостей з Казахстану. Ми розуміємо, що до цього часу ще потрібно дожити, паралельно здобувши хороший результат проти фінів, але придивлятися до "яструбів" можна вже зараз. Сьогодні вони грали проти французів. Чим не привід для спостереження.

Наставник казахів Талгат Байсуфінов, точно так само, як і Андрій Шевченко, вирішив наситити оборонну лінію, тому і зіграв за схемою з п'ятьма захисниками. Однак справедливості заради відзначимо, що Казахстан подібну розстановку використовує вже не перший матч поспіль. А ось Дешам трохи здивував. В анонсі ми прогнозували певні зміни, але відразу дев'ять нових гравців ... Забагато виходить. Ппісля паризької гри вижили лише дві людини - капітан Льоріс і лідер Грізманн. Інші залишилися на лаві запасних.

Попри незадовільний результат в попередній грі, "сині" не зрадили собі та вирішили знову зіграти досить пасивний матч, не включаючи при цьому навіть середніх швидкостей. Але на відміну від гри проти України, сьогодні подібна тактика принесла куди більший результат. Спочатку Марсьяль, перебуваючи на лінії штрафної, побачив вільну зону і набігаючого туди Дембеле. Усман отримав передачу, після чого довів, що попри те, що за паспортом його ударна нога ліва, права у нього також не для прогулянок - 0:1.

Другий гол, який поховав господарів остаточно, трапився за хвилину до свистка на перерву. Звичайна подача з кутового закінчилася катастрофою, адже центральний захисник Малий зрізав м'яч у власні ворота. Відзначимо, що за 30 секунд до цього саме Сергій завадив Марсьялю забити в порожні, вибивши круглого за межі поля. Трагедія. Причому не стільки для Малого, скільки для нападника "МЮ", у якого лише один гол за свою збірну. Сьогодні ось міг бути другий.

Другий тайм, який що для господарів, що для гостей носив лише формальний статус, був не особливо цікавий. Французи продовжували тренувати гру в пас, володіючи м'ячем з серйозною перевагою. Казахи ж намагалися показати активність, іноді вступали в пресинг, але були куди ближче до третього пропущеного, ніж до першого забитому. Небезпечно пробивав Погба зі стандарту, реакцію воротаря перевіряв Дембеле, першим дотиком після появи міг забивати Мбаппе, але кожен раз "синім" чогось не вистачало. Але судячи з настрою, вони були не дуже засмучені, адже прекрасно розуміли, три очки їм не втратити.

Головне, що варто знати про кінцівку матчу - Кіліан Мбаппе не забив пенальті. Так, він сам його і заробив, але футболісту з подібним статусом варто такі удари реалізовувати. Особливо після невеликого розносу в пресі після гри з Україною. Реабілітація одного з найкращих гравців світу була провалена. Правда, цей факт ніяк не позначився на підсумковому рахунку - 0:2 на користь чемпіонів світу. Французи вперше перемагають у нинішньому відборі та тимчасово очолюють групу. Правда питання до гри та самовіддачі залишаються. Сьогодні в групі D зіграють Україна та Фінляндія, у яких буде шанс наздогнати "синіх".

Чемпіонат світу-2022, відбірковий раунд, група D
Казахстан - Франція 0:2
Голи
: Дембеле 19, Малий 44 (аг)
Казахстан: Мокін - Бистров, Ерланов, Малий, Аліп, Валіуллін (Самородов 83) - Мужиков (Вороговський 65), Тагиберген, Васільєв (Астанов 89), Нургалієв (Карімов 83) - Федін
Франція: Льоріс - Дюбуа, Зума, Ленгле, Дінь - Дембеле (Коман 90), Погба (Рабіо 59), Ндомбеле (Сіссоко 82), Лемар - Грізманн (Бен Єддер 59), Марсьяль (Мбаппе 59)

28c83d

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva