Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 12:58:36

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Ліга Чемпіонів, 1/2 фіналу. матч-відповідь

5 травня. Лондон, "Стемфорд Брідж"

"Челсі" 2: 0 "Реал"

Голи: Вернер (28), Маунт (85)

(Перша гра - 1:1)

"Челсі": Менді - Рюдігер, Сілва, Крістенсен (Зума, 90+4) - Чілвел, Жоржиньо, Канте, Аспілікуета (Джеймс, 88) - Маунт (Зієш, 88), Хавертц (Жиру, 90+4), Вернер (Пулішіч, 67)

"Реал": Куртуа - Мілітао, Рамос, Начо - Менді (Вальверде, 62), Кроос, Каземіро (Родріго, 76), Вінісіус (Асенсіо, 63) - Модріч - Азар (Діас, 89), Бензема

Попередження: Жоржиньо (14), Крістенсен (39), Маунт (87) - Рамос (37), Начо (62), Кроос (72), Вальверде (90)

"Челсі" вирушає в фінал Ліги Чемпіонів, повністю перегравши "Реал" в матчі-відповіді 1/2. Зінедін Зідан і його колектив не змогли нічого протиставити опонентам, які задушили мадридців постійним пресингом, і лише величезне марнотратство "синіх" біля воріт Тібо Куртуа зберігала інтригу в грі до заключних хвилин.

У порівнянні з першим півфіналом Томас Тухель зробив лише одну зміну, випустивши Кая Хавертца замість автора гола "синіх" в Мадриді Крістіана Пулішіча. "Реал" знову вийшов у три оборонця: Серхіо Рамос повернувся в серце оборони, Менді і Вінісіус вийшли в ролі вінгбеків, а Еден Азар несподівано з'явився в стартовому складі на колись рідному "Стемфорд Брідж", виконуючи роль вільного форварда.

"Реал" взяв м'яч під свій контроль з перших хвилин, але особливого толку це не приносило. Рамос виконував роль своєрідного квотербека, в той час як його напарники по центру оборони Мілітао і Начо розходилися досить широко по флангах. Таким чином "вершкові" сподівалися розтягнути компактність редутів "Челсі", але настирливі Маунт і Вернер все одно встигали за своїми суперниками, а сам Серхіо не кращим чином користувався рідкісною свободою – схоже, кондиції капітана і справді були не найкращими.

"Челсі" регулярно ловив "Реал" на виходах з оборони, тікаючи в швидкі випади. На це "вершкові" в основному відповідали дальніми ударами, якщо їм таки вдавалося пробратися на чужу половину. І якщо удари Модріча і Крооса несли чисто символічну загрозу, то от Бензема своїм ударом з метрів 20 змусив Едуара Менді продемонструвати свій клас.

В середині першого тайму "Челсі" провів одну з перших повноцінних позиційних атак і відразу ж повів у рахунку. Вікові хавбеки "вершкових" втратили компактність в центрі поля, і в підсумку Канте вирвався на оперативний простір, вивівши Хавертца сам на сам. Кай намагався витончено перекинути Куртуа, але м'яч потрапив у поперечину. На щастя, першим на добивання встиг Тімо Вернер, який відправив м'яч у порожні ворота з метра. 1:0. До перерви ще Бензема ще раз потурбував Менді, але Едуар зумів витягнути удар француза з під поперечини. Як виявилося, на цьому активність "Реала" у чужих воріт закінчилася.

Другу половину зустрічі можна коротко охарактеризувати двома словами – тривалі похорони. "Реал" в гонитві за необхідним голом поступово все більше розкривався, але вигравали від цього тільки їхні суперники. Хаверц повторно перевірив поперечину ударом головою на початку тайму. Відразу після цього Маунт вискочив на Куртуа, але в паніці зарядив вище воріт. Хавертц не реалізував ще один вихід сам на сам з екс-кіпером "Челсі", а ще через хвилин 10 його приклад послідував Канте. Зідан пішов ва-банк, випустивши на заключні хвилини Родріго замість опорника Каземіро, але ніяких плодів це не дало. Вакханалію марнотратства за 5 хвилин до кінця основного часу нарешті завершив Маунт, відправивши м'яч у порожні ворота Куртуа після прострілу Пулішіча. 2:0.

"Челсі" заслужено вийшов у фінал, де зіграє з "Манчестер Сіті" 29 травня в Стамбулі. Томас Тухель повторно переграв свого колегу Зінедіна Зідана. Зідан славиться своїм умінням дістати козир з рукава на вирішальну зустріч тонким тактичним ходом, але в цей раз француз виявився безсилим проти пресингу "синіх" на протязі всіх 180 хвилин дуелі. "Сині" ж були настільки краще за суперника, що навіть всупереч жахливій ​​реалізації і нестачі досвіду, вони так і не дозволили "Реалу" повернутися в гру.

28e55e

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva