Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 03:36:23

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував результати жеребкування Ліги націй-2020/2021, за результатами якої в суперники по групі команді дісталися збірні Швейцарії, Іспанії та Німеччини.

- Що думаєте про результати жеребкування?
- Мати серед суперників найкращі команди Європи і світу це, по-перше, гарна можливість перевірити свої сили, а по-друге, нашим уболівальникам буде приємно побачити такі збірні Німеччини, Швейцарії та Іспанії. Я думаю, буде вдвічі приємніше грати з ними у себе вдома. У нас не було б такої можливості, якби ми грали звичайні товариські ігри, запросити такі команди. А зараз на офіційному рівні буде можливість зіграти з ними і перевірити себе.

Треба правильно оцінювати свої сили. Ми потрапили до елітного дивізіону і, я вважаю, що це вже великий успіх. Зараз є можливість проявити себе і закріпитися в ньому. Це буде дуже важко, але якщо це вийде, то значить, ми дамо певне зростання команді. Говорити про перемогу в групі, будьмо реалістами, неправильно. В першу чергу, треба правильно оцінювати свої сили. Якщо ми вийдемо з цієї групи, то можна буде говорити, що нам десь, можливо, пощастило, але грати з цими суперниками і отримати такий досвід, я вважаю, вже дуже добре. В зустрічах з такими командами завжди особливий настрій. Для кожного гравця це можливість підняти свій імідж, як футболіста, так і команди в цілому. І зробити дуже позитивний резонанс в світі при гарній грі.

- Ви спілкувалися з Луїсом Енріке, Льовом. Вони підходили жартували, щось говорили? Як взагалі ставляться до збірної України на цьому жеребкуванні?
- Одне з найприємніших у спілкуванні з великими тренерами, які сьогодні займаються національними збірними, це те, що всі відзначають прогрес команд. Перш за все, не тільки індивідуальний розвиток гравців, а й зміну структури командної гри, правильне ведення матчу. Тому, я думаю, більше ставляться з повагою до нашої команди, дивляться на неї, це звичайно дуже приємно чути.

- Ліга Націй буде перед початком відбірного етапу до Чемпіонату Світу. Допоможуть нам ці матчі Ліги Націй добре підготуватися до кваліфікації?
- Я вважаю однозначно так, адже це будуть ігри з такими сильними суперниками. На нас лежить тільки відповідальність за свою гру перед нашими вбольвальниками, але в жодному разі не за результат. В будь-якому разі завжди йде планова перебудова команди. Ми будемо дивитися і, можливо, в майбутньому задіємо молоде покоління за потреби. Поглянемо, як воно буде розвиватися. Тому, вже грати такі матчі, на такому рівні, для кожного з них буде колосальним досвідом. Це все дуже позитивні моменти.

26adac

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva