Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 18:41:39

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Андрій Шевченко не зрадив своїм словам і в матчі з Швейцарією випустив на поле дебютантів Олександра Тимчика та Богдана Михайличенка. Обидва новачки відзначилися гольовими передачами, однак їхня гра справила нерівномірне враження.

Легко пояснити, чому. Тимчик отримував більше свободи в атаці. Його суперник по флангу Стівен Цубер не був небезпечним у творенні моментів і не відпрацьовував в обороні. Крім того, з трійки центрбеків збірної Швейцарії в полуфланзі Тимчика діяв номінальний фулбек Родрігес. І нарешті захисник "Динамо" користувався підтримкою Малиновського і Ярмоленка, які були одними з кращими в складі української збірної.

Протилежна ситуація склалася на лівому фланзі. Євген Коноплянка зіграв провальний матч і був замінений на самому початку другого тайму. Багато помилок допускав Олександр Зінченко. І в суперниках у Михайличенка були реактивні Мбабу і Емболо. Коноплянка і Зінченко часто залишали Михайличенка одного на двох швейцарців і йому доводилося виконувати величезний обсяг оборонної роботи.

На перших хвилинах матчу збірна Швейцарії здивувала Україну агресивним і високим пресингом. "Жовто-сині" не могли зачепитися за м'яч, але володіння і територіальна перевага швейцарців не приводили до гострих моментів в останній третині. Перший гольовий епізод трапився біля воріт Зоммера. Малиновський розгорнув Соу і потужно вистрілив своєю лівою – Швейцарію врятувала штанга, а добивання у Ярмоленка не вийшло.

Саме Малиновський був ключовим гравцем української збірної у виході з-під пресингу швейцарців. Так і вийшов перший гол. Джака втратив Малиновського і Руслан, отримавши м'яч, розрізав оборону Швейцарії шикарним пасом на Тимчика. Динамівець відірвався від суперників і зміг пробити, Зоммер не зафіксував м'яч, і Ярмоленко зіграв на добиванні п'ятою.

Після пропущеного гола Швейцарія не відмовилася від агресивного тиску, але свій м'яч забила з гольової ситуації іншого типу. У метрах тридцяти від воріт Зінченко купився на простий замах і не зіграв щільно з Сеферовичем, дозволивши форварду "Бенфіки" пробити сильно і точно в кут – Пятов не встиг зреагувати.

Початок другого тайму був за Швейцарією. Найгостріший момент упустив Варгас, пробивши головою в штангу з ближньої дистанції. Лівий фланг української збірної продовжував провисати через пасивність Коноплянки. Зрештою Шевченко замінив вінгера "Шахтаря". Україна повторила "португальську" задумку. Яремчук зайняв позицію лівого вінгера, "жовто-сині" накрутили темп і нарешті змогли відсунути гру від своїх воріт.

Однак, переможний гол був забив не в результаті командних дій, а завдяки індивідуальній майстерності. Зінченко провів далеко не найкращий свій матч, але на 68-й хвилині зміг після пасу Михайличенко витонченим ударом перекинути Зоммера.

Останні 15 хвилин Україна відбивалася, швейцарці кілька разів вимагали пенальті, але в атаці не створювали нічого, за винятком нескінченних кросів в штрафну збірної України.

Німеччина і Іспанія зіграли внічию, що дозволило збірній України очолити свою групу. Три очки і хороші дебюти Тимчика та Михайличенка. Нехай українська команда і провела нерівний матч, але глобальні цілі були досягнуті. Попереду Іспанія.


Ліга націй, Ліга А, група 4, перший тур. Львів, "Арена Львів"

Україна – Швейцарія 2:1

Голи: Ярмоленко 14, Зінченко 68 – Сеферович 41

Україна: Пятов – Тимчик, Кривцов, Матвієнко, Михайличенко – Малиновський, Степаненко, Зінченко – Коноплянка (Яремчук 54), Мораєс, Ярмоленко

Швейцарія: Зоммер – Родрігес, Аканджі, Ельведі – Цубер (Штеффен 46), Джака, Соу (Ебішер 82), Мбабу – Варгас (Аджеті 73), Сеферович, Емболо

Попередження: Ельведі 59, Штеффен 83 – Тимчик 86

28224a

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva