Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 27 квітня 2024, 07:32:02

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова
15.05 - Чепернатого Сергія

Ковалівський "Колос" з високо-піднятим чолом вилітає з єврокубків. Єдиний гол "Рієка" оформила після стандарту в овертаймі по мокрому полю.

З перших хвилин у Руслана Костишина вийшов Микита Кравченко, який заміняв Олексія Зозулю на позиції правого латераля. Це дебют для молодого гравця в єврокубках, втім чи не вся команда дебютувала тільки в минулому раунді проти "Аріса" (2:1). Кравченко вже спочатку поєдинку отримав жовту картку, хоча здалося, що арбітр повівся дуже жорстко з українським футболістом.

"Рієка" не могла розраховувати на головного бомбардира минулого сезону Антоніо Чолака, який покинув колектив перед стартом у кваліфікації Ліги Європи. Тренер господарів Сімон Рожман вирішив продублювати схему "Колоса" і також вийшов з трьома центральними захисниками і двома інсайдами. Однак ось позиції конкретних гравців стали несподіванкою не тільки для нас, але і для місцевої преси.

Дебют зустрічі залишився за господарями, які зробили акцент на флангових атаках, а також на стандартах, зароблених після них. Після двох подач з кутових якраз і вдалося "Рієці" створити моменти в дебюті, спершу свій же форвард завадив забити Павічічу, а потім виручив Волинець, який відбив прямий удар з кутового.

Підопічним Костишина довгий час не вдавалося знайти шляхи виходу з оборони в атаку. Однак з часом це вдалося і гості відсунули гру від власних воріт, тим самим вирівнявши ситуацію на полі. Момент Антюха з ударом головою в падінні був уже повноцінно гольовим. В цілому до перерви, якщо за ударами в створ у хорватів все ж була перевага (3-0), то по картині на поле це абсолютно не відчувалося. "Колос" освоївся і в кінцівці тайму навіть міг забивати "в роздягальню". Але Євген Новак промахнувся із вигідної позиції, пробивши вище воріт.

У рівній боротьбі почався і другий тайм. Перший небезпечний епізод біля воріт "Колоса" виник за двадцять хвилин до кінця основного часу, коли Андріяшевіч пробив вище воріт з непоганої позиції. Перед цим Лисенко встиг кілька разів потрапити в офсайд, але це лише підтверджує, що "Колос" більшу частину часу проводив на чужій половині поля.

Буквально відразу ж після моменту Андріяшевіча, в унісон з дощем, Костишин вирішив кинути в бій Селезньова, традиційно замінивши ним Лисенка. Правда перший шанс був у "джокера" господарів Куленовича, який міг пробивати головою куди небезпечніше, ніж плечем, як в результаті і вийшло. Цей гренадер і далі напружував редути ковалівської команди, Селезньов же зайнявся улюбленою справою свого попередника, регулярно потрапляючи в офсайд. Але одного разу красиво вивів Кравченка на точку для прострілу, на жаль, суперник перервав потенційно гольову передачу на Смирного.

Супер-момент був у Селезньова буквально перед фінішем основного часу, коли злива вже натурально заливав поле. Правда впоратися з в'язким полем Євгенія так і не зумів, в результаті три спроби акцентовано вдарити по м'ячу поспіль виявилися невдалими.

За весь другий тайм команди на двох так і не потрапили в ствір жодного разу, хоча моментів створили більше, ніж до перерви. Наглядною є в такій ситуації нервозність, яка в екстра-таймі досягла свого апогею. Жоау Перейра Есковаль, який нібито спеціально під додатковий час з'явився на полі, все ж забив переможний м'яч господарів. Сталося це в кінцівці першого екстра-тайму, йшла подача з кутового, Кирило Петров програв верхову боротьбу, а португальський захисник "Рієки" увігнав м'яч у сітку рикошетом від поперечини. Правда до того моменту поле остаточно перетворилося в басейн. Говорити про якісні контрзаходи з боку "Колоса" в подібних умовах було по суті неможливо.

За п'ять хвилин до закінчення другого екстра-тайму найлегший гол у кар'єрі провів Франко Андріяшевіч, який забив з кількох десятків сантиметрів, після того як Євген Волинець випустив м'яч із рук і дав можливість супернику завдати удару по воротах, які залишилися порожніми. Ніхто із захисників не побіг на підстраховку, а даремно - м'яч затримався в калюжі і зупинився буквально перед самою лінією. На жаль, побіг Андріяшевіч, який з ентузіазмом вколотив круглого в сітку.

До честі гостей, вони до останнього боролися за свої шанси попереду, але натрапили на грубість і навіть хамовитість господарів, які не соромилися застосовувати будь-які методи для досягнення мети. Переможців не судять - "Рієка" проходить в плей-офф раунд кваліфікації, де зіграє з "Копенгагеном". "Колос" же закінчує свій дебютний єврокубковий сезон, вирушаючи робити роботу над помилками.

Рієка - Колос 2:0 (0:0, 2:0 ЕТ)
Голи
: Есковаль (102), Андріяшевіч (115)
Рієка: Невістіч - Цапан, Велковскі (Есковаль 91), Смолчіч - Томечак (Распоповіч 90+1), Гнєзда (Лєпініца 99), Павічіч (Куленовіч 73), Штефул - Муріч, Лончар - Андріяшевіч.
Колос: Волинець - Гавриш, Петров (Ориховський 109), Новак - Кравченко, Богданов, Задоя, Ємець - Смирний (Костишин Д. 85), Антюх (Морозко 90+4) - Лисенко (Селезньов 73).
Попередження: Распоповіч (104), Рожман (104 гол. тр.), Штефул (107), Куленовіч (108), Лєпініца (120+1) - Кравченко (3), Задоя (36), Костишин Р. (52 гол. тр.), Богданов (108)

283158

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva