Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:12:07

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Складно знаходити слова до такої гри "Зорі". Не вийшло самої гри, швидше мучилися, ніж грали підопічні Скрипника. І це в тому матчі, коли необхідно було викластися на всі сто і навіть більше. Напевно самовіддача була присутня у луганців, але її складно було роздивитися через безліч помилок, невиразні командні дії, часом розгубленості і недолугості, відношенню до важливого протистояння. Після трьох турів Ліги Європи стало зрозуміло - цю єврокампанію "Зоря" з тріском провалила. Тепер лише диво може врятувати бронзового призера УПЛ, хоча... і диво тут вже не допоможе.

З самого початку все пішло не так для луганців. Тільки господарі взяли м'яч під контроль, провели дві атаки, здавалося, готуються до масованого наступу, як гості пройшли до воріт Шевченка через лівий край. Потім Левайя прийняв м'яч в штрафній, спиною до воріт, і зміг зробити пас на Танковича, в центрі свого штрафного забули про суперника захисники "Зорі". Танкович пробив, рикошетом від Ціганікса (як не старався, латвієць не відвів загрозу) м'яч залетів у сітку.

Підопічні Скрипника кинулися вперед, величезне бажання відчувалося у них, спрага забити, але не вистачало чогось. Може вміння та майстерності, а може зібраності і концентрації. Юрченко та Кочергін опинялися на цілком прийнятних ударних позиціях, але пробивали настільки невлучно, немов цілилися по горобцях за воротами Цінтотаса.

Контроль м'яча у "біло-чорних" виходив тільки заради самого контролю м'яча. Територіальну перевагу не вдавалося втілити хоч в щось більш-менш небезпечне, АЕК без помилок оборонявся і при кожній зручній нагоді організовував контратаки. Виділявся на полі все той же Танкович, а також Левайя і Мантолос. Поки "Зоря" безуспішно билася об захисні редути афінян, гості провели ще одну результативну комбінацію.

Через центр в два паси пройшли половину поля гравці грецької команди, Танкович вивів на ударну позицію Мантоласа, який реалізував вихід один на один з Шевченком. Простими забігання за спину афіняни заплутали луганців. Ніякої взаємної підстраховки не було у господарів, кожен грав за себе, якщо грав. Примітивні помилки в обороні призвели до другого голу, хоча могли пропускати і третій м'яч. Невеликими силами, але якісно атакував АЕК.

Що зробили луганці щоб відігратися? Відносно непоганий удар наносив Кочергін - в метрі від штанги просвистів м'яч. Кабаєв з меж штрафного перекидав м'яч через захисника і голкіпера, але перекинув і через ворота. Ось і все, що вдалося створити "Зорі" в першому таймі. Відверто кажучи, навіть на один забитий гол господарі не награли. Хаотичні атаки не несли особливої ​​загрози для гостей.

У другому таймі нічого не змінилося, все також помилялися підопічні Скрипника і користувалися цими помилками гості. Хомченовський пішов в атаку по своєму флангу, зробив пас на Кочергіна - неточно. М'яч перехопили афіняни, знову два паси при переході з оборони в атаку, Мантолас вивів Лівайя на оперативний простір, послідував удар і м'яч в сітці. Все швидко і практично, а головне ефективно.

За рахунку 0:3 луганці не могли переламати хід зустрічі, результат тяжів над ними, від колишнього характеру "мужиків" не залишилося і сліду, тому атаки виглядали інертними і повільними. До ударів справа рідко доходила, навіть коли помилився захисник Неделчару, а потім на виході махнув повз м'яча голкіпер Цінтотас, "біло-чорні" не могли цим скористатися. Якось довго приймали м'яч, витрачали час на його обробку, оборона АЕКа позіхаючи і навіть з нудьгою стежила за подібними діями.

Відіграти три м'ячі у "Зорі" не було жодного шансу. Показовою виявилася 81-а хвилина, коли Кочергін вколотив м'яч у ворота АЕКа, хоч якась мінімальна інтрига виднілася на горизонті. Але її відразу ж вбили гості. Розігравши м'яч з центра, знову в два паси м'яч був доставлений до Васілантонопулоса, він пробив, але вийшов пас на Лівайя і форвард з близької відстані переправив м'яч у ворота - 1:4. Холодний душ.

Жахливий вечір для українських уболівальників, для "Зорі" і особливо для Віктора Скрипника. Звинувачувати тренера у всіх невдачах не можна, все ж в міжсезоння команда змінилася не в кращу сторону, виглядає явно ослабленою, без багатьох гравців, які привели її до третього місця за підсумками чемпіонату 2019/20. Хоча навіть в цьому стані можна було домогтися чогось більшого, хоча б уникнути провалів. А поки "Зоря" займає останнє місце в своїй групі з нулем в графі очки і з різницею м'ячів 2:9. Лише теоретичні, дуже примарні шанси зберігають луганцы, щоб за три наступних тури піднятися на друге місце в групі. Надія помирає останньою?

Ліга Європа. Група G. Третій тур

Стадіон: Славутич-Арена (Запоріжжя)
Головний суддя: Вільям Коллам (Шотландія)

Зоря (Луганськ, Україна) - АЕК (Афіни, Греція) 1:4

Голи: Кочергін 80 - Танкович 7, Манталос 34, Лівайя 56, Лівайя 81

Зоря: Шевченко, Ціганікс, Абу Ханна, Вернидуб, Хомченовський (Фаворов 59), Юрченко, Іванисеня, Кочергін, Кабаєв (Гладкий 59), Громов (Сайядманеш 46), Луньов (Назарина 46).

АЕК: Цінтотас, Сварнас, Неделчару, Чигринський, Іншуа, Васілантопулос, Шахов (Шабанаджовіч 70), Крстічіч (Галанопулос 85), Манталос (Ботос 85), Танкович (Ансаріфард 75), Лівайя.

Попередження: Вернидуб 66 - Манталос 34, Ансаріфард 77, Іншуа 87

 2850e8

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva