Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 18 квітня 2024, 11:14:54

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Гол Яремчука на 12-й хвилині подарував надію українським вболівальникам на позитивний результат в матчі проти Німеччини, але Лерой Сане і Тімо Вернер ще до перерви забили два м'ячі у відповідь після асистів Ґоретцки. У другому таймі Вернер зробив дубль, а українці тільки обстрілювали штангу – в каркас воріт влучали Зінченко, Марлос і Мораес. Німеччина знову взяла три очки в матчі з Україною і очолила групу після нічиї Швейцарії з Іспанією. Команда Шевченка залишається на третьому місці.

Дивним часам – дивний футбол. З однієї сторони, Німеччина домінувала більшу частину матчу і забила свої голи після згладжених і організованих дій в атаці. З іншого, в ворота Нойєра могло залетіти і більше м'ячів, якби вони не влучали в штангу.

Хворих Циганкова і Ярмоленка передбачувано замінили Зубков і Марлос, невеличкий сюрприз стався тільки в лінії захисту – Шевченко розбив дует центрбеків "Шахтаря", поставивши в пару до Матвієнка Забарного. Трохи здивував і Йоахім Льов. Номінальний центрбек Робін Кох весь матч провів в центрі поля і обидві команди віддзеркалювали один одного схемами 4-3-3.

Німеччина почала матч активно, і створила перший момент вже на другій хвилині. Макс опинився сам на дальній штанзі і виконав простріл в центр на Ґоретцку, але півзахисник "Баварії" вдарив вище. Проходить сім хвилин і несподівано забиває Україна. Конопля і Зубков перевантажили фланг, хавбек "Ференцвароша" хотів зіграти в стінку, але після серії рикошетів м'яч знову опинився у Зубкова і він дав м'яч під удар Яремчуку – хороший удар в дев'ять, у Нойєра немає шансів.

Тут же Марлос ледь не вивів на ворота Нойєра Яремчука, але Рюдіґер в останній момент вставив свою ногу.

Перевага в рахунку, можливо, трохи заспокоїла або навіть приспала збірну України. Гол у відповідь був забитий на рівному місці. Зінченко обрізав півкоманди, не зумівши обробити м'яч після пасу Марлоса, Ґоретцка протягнув м'яч і дав пас на хід Сане. Вінгер "Баварії" відірвався від Соболя, одним рухом прибрав Матвієнка, і точно вдарив в нижній кут.

У команди Шевченка іноді виходило знаходити діри в обороні Німеччини, але для успішного завершення атак не вистачало якихось деталей. Наприклад, Зінченко, відкрившись на перспективної позиції під пас Соболя, просто не зумів обробити м'яч.

А Німеччина показувала клас в реалізації. Другий гол – провал України на декількох рівнях. Ніхто не завадив Коху дати пас в штрафну на Ґоретцку, Зінченко знову програв боротьбу хавбеку "Баварії", який показавши чудеса акробатики, виконав простріл на Вернера.

Ще до перерви Зінченко міг реабілітуватися за свої помилки, але влучив в штангу дальнім ударом (м'яч зрикошетив від ноги Зюле). На перерву команди пішли за рахунку 2:1.

Німеччина сильно провела стартові хвилини другого тайму, сподіваючись швидко вирішити результат зустрічі і зберегти сили на Іспанію. І в результаті добилася свого. Ґюндоган відірвався від Степаненка, дав пас на вільного Гінтера (Зубков і Марлос занадто багато дозволяли фланговим захисникам Німеччини), пішов простріл на Вернера і форвард "Челсі" оформив дубль.

Залишалося грати 25 хвилин, але здавалося, що гра вже зроблена. Проте Україна не вимкнулася з матчу. Був хороший момент у Яремчука, але він пролетів повз м'яч після прострілу Соболя, Марлос хотів виконати навіс, але влучив в штангу, потім в каркас воріт вдарив і Мораєс, який вийшов на заміну.

Україна показала далеко не безнадійний рівень футболу, але не була настільки ефективна в атаці, як збірна Німеччина. У команди Шевченка відчувався брак зіграності в деяких лініях, не всі гравці знаходяться в своїх кращих кондиціях. Гравці збірної Німеччини показували свій клас в реалізації моментів і, напевно, справедливо перемогли. Проте, майбутнього матчу з Швейцарією можна очікувати зі стриманим оптимізмом.

Лейпциг, "Ред Булл Арена". Ліга націй, дивізіон А, група 4, п'ятий тур

Німеччина – Україна 3:1

Голи: Сане 23, Вернер 33, Вернер 64 – Яремчук 11

Німеччина: Нойер – Макс, Рюдіґер, Зюле, Ґінтер – Ґюндоган, Кох, Горетцка – Сане (Вальдшмідт 87), Вернер (Брандт 76), Ґнабрі

Україна: Пятов – Соболь, Матвієнко, Забарний, Конопля – Степаненко (Макаренко 69), Маліновський, Зінченко (Харатін 87) – Зубков (Михайличенко 75), Яремчук (Мораес 75), Марлос

Попередження: Рюдіґер 28 – Маліновський 44

#КОМАНДАІВНПМРМО
1 Німеччина 5 2 3 0 10-7 +3 9
2 Іспанія 5 2 2 1 7-3 +4 8
3 Україна 5 2 0 3 5-10 -5 6
4 Швейцарія 5 0 3 2 6-8 -2 3

2857ba

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva