Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:06:38

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Чимало компліментів "Динамо" отримало за підсумками матчу на "Камп Ноу". Компліментів не лише з України, а й з боку іспанської сторони. "Барселона" тоді дійсно була здивована сміливістю, дисципліною та завзяттям суперника, але не налякана. Здобувши перемогу, до України на матч-відповіді "блаугранас" приїхали без найменшого побоювання за результат. Крім Мессі та Де Йонга, які не були включені до делегації тренерським рішенням, на лавці для запасних гру розпочали основні Альба, Грізманн та Дембеле. Рональд Куман явно дав зрозуміти – сьогодні він збирається здобути три очки малою кров'ю.

"Динамо" теж грало не оптимальним складом, проте це від безвиході, а не від розкішного життя. Цілком прогнозований вигляд мали воротарська та захисна лінії, в півзахисті варто відзначити вихід Дениса Гармаша, а в нападі – Беньяміна Вербіча. Влад Супряга, як перед матчем пояснив Огнєн Вукоєвіч, як слід не відновився від коронавірусу.

"Барса" провела перший тайм з позиції сили, хоча полягала ця позиція виключно у володінні м'ячем – 73-и відсотки проти 27-и у "Динамо". Але володіння це було стерильним (що так властиво для сьогоднішньої "Барселони") – майже не виникало моментів біля воріт Бущана. Брайтвайт не чіплявся за м'яч, і навіть коли той опинявся у нього в ногах випадково – втрачав, Коутіньо рідко проникав до штрафного майданчика, а Трінкау програвав фізичну боротьбу. В підсумку, впродовж 45-хвилинки "Барса" спромоглася лише на один удар в площину (Трінкау) і ще на два (Коутіньо) – в напрямку воріт. "Динамо" значно менше володіло м'ячем, але гостроти створило навіть більше.

Цікава подача Де Пени зі штрафного спричинила невеличку паніку у володіннях тер Штегена. Шкода лише, що ніхто з партнерів Карлоса цим скористатися не зумів. Потім був перспективний вихід уругвайця на ворота лівим флангом, але офсайд припинив розвиток цієї атаки. Нарешті – найкращий шанс українців змарнував Вербіч, коли доторкнувся до м'яча після флангової передачі Кендзьори й завадив пробити Буяльському з вбивчої позиції. Не факт, що тер Штеген врятував би.

Тайм завершився ударом Де Пени з гострого кута, з яким впорався голкіпер "Барси". Тут, якщо чесно, забити було важко. Але загалом Мірча Луческу навряд чи сварив своїх підопічних у перерві: зіграли без паніки й дуже дисципліновано. Те, що треба в боротьбі з сирою "Барсою".

Але хотілося ще більшого – і саме тому "Динамо" зі старту другого тайму активно пішло вперед. І мало шанси забити. Вербіч потурбував тер Штегена дальнім ударом, Шапаренко та Буяльський перспективно вибігали вдвох на чужі ворота, але без завершення, Вербіч претендував на пенальті в боротьбі з одним із захисників – але ні.

Як треба реалізовувати момент – "Барса" показала вже за кілька хвилин. З нічого каталонці забили два голи. Спершу Дест продерся до володінь Бущана і, перехопивши м'яча у Брайтвайта (саме так – про акцентовану передачу там говорити не доводиться), філігранно точно пробив під дальню стійку. А потім вже сам Брайтвайт скористався своїм шансом при розіграші кутового. Результативне скидання на дальню стійку зробив дебютант основного складу Оскар Мінгеза.

П'ятихвилинний відрізок активності – і гру зроблено. А "Динамо" продовжувало марнувати нагоди. Не так явно, як на "Камп Ноу" три тижні тому, проте також фатально для надій взяти очки. Вербіч схибив, а перед тим бездарно пробив Де Пена, хоча Буяльський чекав на передачу в районі одинадцятиметрової позначки. Таке не вибачають… Біля воріт Бущана Попов, який вийшов на заміну, програв позицію Брайтвайту при верховій передачі й вирішив "виправдатись" поштовхом у спину. Як наслідок, Брайтвайт отримав нагоду оформити дубль ударом з пенальті, що й зробив.

Що могло бути далі? Завдання "Динамо" плавно змінилося з "не програти" на "забити бодай гол престижу". Але навіть зберегти гідність киянам не вдалося. Буяльський з Вербічем били-били, але так і не забили. А "Барса" махала крилами завдяки молодим гравцям. Дест, як і Брайтвайт, міг оформити дубль, згодом небезпечно бив Пуч. Але крапку поставив гравець, який може похизуватися статусом та досвідом: Антуан Грізманн після передачі Альби влучив в ціль з центру штрафної площі.

0:4 – вище голови не стрибнеш. Якою б не була "Барса" (а сьогодні вона була молодою і легковажною), "Динамо" вона не по зубах. Місце у плей-офф Ліги Європи буде розігране в очному поєдинку з "Ференцварошом", який нині лише на 90+2-й хвилині втратив нічию на полі "Юве".

Ліга чемпіонів. Груповий етап. Група G. 4-й тур
24.11.2020. Україна. Київ. НСК "Олімпійський"
Арбітр в полі – Матей Юг (Словенія)

"Динамо" (Київ, Україна) – "Барселона" (Іспанія) 0:4
Голи: Сержиньо Дест 52, Мартін Брайтвайт 57, Мартін Брайтвайт 70 (пен.), Антуан Грізманн 90+2

"Динамо": "Георгій Бущан – Томаш Кендзьора, Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Олександр Караваєв (Денис Попов 60) – Володимир Шепелєв (Тудор Белуце 83), Віталій Буяльський – Денис Гармаш (Олександр Андрієвський 59) – Микола Шапаренко (Богдан Леднєв 71), Карлос Де Пена (Владислав Супряга 71) – Беньямін Вербіч

"Барселона": Марк-Андре тер Штеген – Сержиньо Дест, Оскар Мінгеса, Клеман Лангле (Хорді Альба 66), Ектор Фірпо – Карлес Аленья, Міралем П'яніч (Рікі Пуч 65) – Трінкау (Конрад 83), Педрі (Матеус Фернандес 73), Феліпе Коутіньо (Антуан Грізманн 66) – Мартін Брайтвайт

Попередження: Денис Попов 69 - Міралем П'яніч 15

285fb6

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva