Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 05:26:34

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Ліга Чемпіонів. Група В. Шостий тур

Мілан. "Джузеппе Меацца"

"Інтер" - "Шахтар" 0:0

"Інтер": Хандановіч, Шкріньяр, Де Фрай, Бастоні (Д'Амброзіо 86), Хакімі (Дарміан 85), Брозовіч, Гальярдіні (А. Санчес 76), Барелла, Янг (Перішич 69), Лукаку, Лаутаро Мартінес (Еріксен 85)

"Шахтар": Трубін, Додо, Вітао (Хочолава 36), Бондар, Матвієнко, Степаненко, Коваленко, Майкон, Марлос (Алан Патрік 64), Тете (Соломон 64), Тайсон (Дентіньо 86)

Попередження: Гальярдіні 29, Хакімі 39, Брозовіч 62 - Вітао 29, Трубін 90+6

Головний арбітр: Славко Вінчіч (Словенія)

Голкіпер "Шахтаря" Анатолій Трубін щось приховував, заперечуючи нервовість перед матчем. Насправді донеччани та "Інтер" були сповнені емоцій - нервів, злості, пристрасті, мотивації. На обох важким вантажем висіли два поспіль невиходи з групи Ліги Чемпіонів в останньому турі з власної вини. Висіли ПСВ, другий склад "Барселони", "Ліон", "Аталанта". Висів тягар 0:10 від Гладбаха, влетів "Реалу" з погрозами побиття від "ультрас" міланців. На "Інтері" висіла вимога оформити четвірку італійців в плей-офф вперше за 17 років. Тож на кону тут стояли шляхи розвитку клубів.

Перед матчем Луїш Каштру заявив, що його команда гратиме інакше, ніж в серпні або у жовтні. Але ніхто не міг припустити, наскільки. "Шахтар" перейшов на несиметричну тактичну схему, найбільше схожу на 3-5-2. З Тарасом Степаненком в центрі оборони, Бондарем та Вітао поруч з ним. Марлос, що з'являвся і на правому фланзі, і в центрі поля, і ближче до атаки, нерідко перетворював її на 3-4-3. А один з опорників Майкон допомагав лівіше проти Хакімі та Барелли, що полюбляє грати там. Також донеччани не розігрували м'яч в обороні до кінця, а за посилення тиску закидали вперед.

Така тактика допомогла доволі чітко витримати перші 17 хвилин матчу, в які за останні 11 днів "Інтер" забив чотири м'ячі. Лише одного разу Барелла прорвався праворуч і знайшов у штрафному Лаутаро, а той струсонув поперечину. Також під час одного з кутових довелося відчайдушно блокувати удари. Перші 22 хвилини закінчилися з рахунком 2:1 за ударами по воротах. І тоді господарі змінили тактику. Вони начебто відступили, знизили пресинг. Зате, користуючись відсутністю Степаненка у центрі поля, почали неухильно збільшувати володіння м'ячем. І активно закидати на Лукаку, що скидав далі.

В принципі, і з такою грою "Шахтар" впорався. Він жертвував районом півкола перед штрафним, з якого Лаутаро, Шкріньяр, Бастоні, Янг почали обстрілювати ворота. Неточно. А Лукаку тримали двоє, дозволяючи йому скидати, але не прориватися. Ромелу довелося зміститися на фланг для навісу на Лаутаро. Що пробив головою не сильно. Проблема в тому, що в жертву було принесено й атаку. В першому таймі загальний рахунок за пасами у фінальній третині поля був 90:33, і я не знаю, де у гостей знайшли 33. Відзначити слід лише розіграш штрафного з ударом Додо зльоту метрів з 18-ти (Хандановіч).

В другому таймі спочатку нічого не змінилося. Хіба що Лукаку нарешті знайшов ворота. Ударом головою з подачі штрафного. Трубін врятував. Потім удар Брозовіча після не найкращого виходу Анатолія з воріт встиг заблокувати Хочолава. Надалі "Шахтар" дещо звільнився з-під тиску. Однак нарешті небезпечну контратаку "чотири в три" Тете зіпсував поспішним ударом здалеку. У площину він влучив, але Хандановіч відбив, а Майкон добив неточно. Але ж там можна було виводити сам-на-сам. Ще одну контратаку Тайсон завершив слабким ударом. До того ж, гра стала відкритою і для "Інтера".

Лише в останній чверті матчу ми хоча б віддалено почали бачити команди, які грають на перемогу. Обидві вже проходили центр поля швидше, ефективніше проривалися на флангах, "Інтер" виконав заміни на атаку - значно атакувальніший Перішич замість Янга, форвард Алексіс Санчес замість опорника Гальярдіні, часто правий захисник Д'Амброзіо замість завжди центрального Бастоні. "Шахтар" випустив свого "джокера" Манора Соломона. Але якості ударів відверто бракувало. Санчес трохи не влучив ударом головою. А Еріксен пробив занадто по центру, і Трубін відбив з-під поперечини.

"Шахтар" виходить у Лігу Європи з "Групи Смерті". Він не поступився "Інтеру", двічі переграв "Реал". Він точно не провалився. Разом з тим, вже в третьому сезоні поспіль вихід з групи просочився крізь пальці. Він занадто захопився блокуванням суперника і, навіть з 32-ої хвилини знаючи результат в Мадриді, не зміг перебудуватися. Жовта картка Трубіну за затримку часу, жести Каштру з годинником - ознаки недостатньо амбітної команди. А "Інтер"? Він оглушливо провалився. В Італії боялися, що "Реал" та "Боруссія" відкатають нічийку. Їм потрібно було боятися зовсім іншого.

286dc9

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva