Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 18 квітня 2024, 18:33:25

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Україна в п'ятий раз поспіль зіграла в нічию в рамках відбору до Чемпіонату світу. Після провалу в Казахстані "жовто-сині" гідно відповіли критикам, розділивши очки з Францією. З огляду на силу і статус чемпіонів світу, такий результат варто розцінювати як позитивний. Після такого перфомансу надії на поїздку в Катар знову оживають.

Олександр Петраков вніс ряд кадрових змін після катастрофи в Казахстані, які змінили гру нашої команди. По-перше, в самому серці оборони вийшов Кривцов. Йому перейшли зобов'язання організатора захисту від Матвієнко, який сьогодні вийшов лівіше. Ще одна ключова заміна - Тимчик замість Караваєва. Саме в цій зоні України провалилася в Нур-Султана, і молодий Тимчик зумів гідно прикрити цей пролом. Порадувала і нова пара опорників Шапаренко-Степаненко. З Тарасом центр поля "жовто-синіх" традиційно виглядав солідніше.

Дідьє Дешам в свою чергу посадив на лавку Бензема і Рафу Варана, надавши шанси Марсіаль і новому одноклубнику Ярмоленко Курту Зума. У відсутності травмованого Мбаппе саме Марсіаль повинен був бити по больової точки України в зоні Тимчик. Зламався Канті підміняв молодий Тчуамені.

Україна в першому таймі була чудова, видавши одну з кращих 45-хвилинок в цьому році. Гра почалася з пристрілки Яремчука і Погба. Обидва завдали по два удари в перші хвилини, але реальної небезпеки вистріли не несли. "Триколірні" традиційно не вражали в позиційній атаці, занадто прямолінійно перевіряючи оборону суперника забросами за спину від Погба. Наші без м'яча виглядали сміливо і солідно, а також двічі огризнувся на стандартах - тут явно була пророблена робота під суперника. Два блискучих розіграш "жовто-синіх" організували Ярмоленко вільний простір, і після удару Андрія після кутового Забарний був просто зобов'язаний розстрілювати Льоріса з пари метрів, але захисник змастив.

Під кінець тайму у Франції нарешті пройшов бажаний мотив: Марсіаль зловив Тимчик на межі офсайду і кинувся сам на сам після закидання з глибини, але Пятов в ближньому бою не залишив форварду МЮ шансів. Надихнувшись подвигом ветерана, Україна помчала вперед і забила свій гол. Яремчук зачепився за м'яч у високій позиції і зумів прострілити в центр. Зума невдало зрізав на підступи до штрафного, а звідти Шапаренко поклав свій дебютний красень-гол у футболці національної команди.

На старті другої половини оптимізму "НСК Олімпійському" відразу поменшало - Марсіаль виправив свої помилки і майже миттєво зрівняв рахунок. Коман навісив з флангу, Франція перевантажила штрафну суперника і Антоні пробив Пятов з ближньої дистанції. На цьому все могло закінчитися, але Україна до своєї честі не впала в нокдаун і продовжила гнути свою лінію. Французи додали в тиску після перерви, Бензема і Діабі надали грі нові фарби, але наші не здригнулися. Мабуть, єдиний шанс вкрасти перемогу на класі був у Діабі. Кривцов і Забарний не розібралися з Бензема, і вінгер "Байєра" вискочив на небезпечну позицію. На щастя, Діабі втратив рівновагу і пробачив Пятова ударом в штангу.

Цілком справедлива нічия України з чемпіонами світу. У суперника в останні тижні вистачало і кадрових, і ігрових проблем, але похвалу для наших це не скасовує. Олександр Петраков трохи розвіяв скепсис навколо власної персони, провів роботу над помилками і зумів замаскувати були раніше проблеми. З таким підходом шанси на Катар вже не здаються такими примарними. Треба лише почати перемагати!

Без названия

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva