Вінницька обласна
асоціація футболу

Вівторок, 16 квітня 2024, 23:02:58

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

 

Головний тренер національної збірної України Олександр Петраков прокоментував результат контрольного матчу з італійським «Емполі».

Національна збірна України продовжує серію поєдинків у межах підготовки до плей-офф відбору ЧС-2022 та червневих зустрічей у Лізі націй-2022/2023. Цього разу синьо-жовті обіграли італійський «Емполі» з рахунком 3:1. Після матчу головний тренер нашої команди Олександр Петраков оцінив дії своїх підопічних.

— Чи сподобалася вам гра? Чому ви хотіли грати саме проти «Емполі»?

— «Емполі» нам допоміг, відгукнувся, оскільки не вдалося зіграти з «Удінезе». Не було такого, що я вибирав суперника. Дуже дякую італійцям — клубу, президенту, головному тренеру, гравцям — за прийом.

— Як ви готуєте команду, зважаючи на поточну ситуацію в Україні?

— Було важко, коли тільки зібралися. Я дякую хлопцям за те, що вони мене слухають і виконують усе, що я їм кажу. Їм дуже тяжко. Сьогодні на кромці поля я з ними разом практично грав, старався, щоб вони фізично підтягнулися. Я їх гнав уперед, багато хто ледве переставляв ноги. Але я дякую їм за те, що дотягнули до завершення, вони молодці. Нам потрібні контрольні матчі. Проблема в тому, що ми зовсім не грали спаринги.

— Чи є конкретика щодо ушкодження Дениса Попова?

— У нього проблема з ахілловим сухожиллям, будемо дивитися, потрібно десь два дні. Лікар сказав, що сухожилля ціле, але треба зробити МРТ, і щоб Денис відпочив кілька днів. Я відпущу його додому, до дружини. Після приїзду Попов зробить МРТ, потім будемо вирішувати.

— Який склад збірної України ми побачимо завтра в матчі проти «Рієки»?

— Жодних секретів немає. Зранку ми вилітаємо до Хорватії, прибуваємо на місце, обідаємо. Завтра на поле вийдуть 11 нових гравців.

— Олександр Піхальонок у другому матчі поспіль забиває й демонструє хороший рівень гри. Роман Яремчук нещодавно прибув до розташування збірної й також сьогодні відзначився. Прокоментуйте їхні дії.

— Яремчук провів останній матч 13 травня, одразу вилетів до збірної, не просив вихідних. Ми з Романом працюємо, він залишається на 15—20 хвилин після тренувань, щоб працювати над реалізацією. Із ним усе гаразд, сьогодні в нього були моменти. Дай Боже, у Глазго він заб’є стільки, скільки потрібно. Щодо Піхальонка, то не потрібно його перехвалювати. Це товариська гра. Хлопець молодий, нехай грає, я радий за нього.

— Чи дивилися ви Євробачення?

— Дивився, уся команда дивилася. Дуже раді нашій перемозі.

— У червні на збірну України очікує велика кількість матчів. Чи є у вас розуміння, скільки необхідно гравців, щоб витримати цей шалений ритм і робити ротацію?

— Я про це думаю вже давно. Ви бачите, що хлопці отримують дуже великі навантаження. Травм зазнали Попов, Булеца, Гуцуляк… Я розмовляв із президентом УАФ, сказав йому, що хочу провести п’ять спарингів. Також попросив взяти із собою 27-х гравців до Глазго й на наступні поєдинки.

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva