Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 02 травня 2024, 14:17:05

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Нароган Вадим ФК "Авангард" Ладижин 7 6
II Васалатій Владислав ФК "Орлівка" Орлівка 6 5
III Пилипенко Максим ФК "Факел" Липовець 6 5
IV Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 7 5
V Балинський Дмитро ФК "Факел" Липовець 6 3

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 21
2 ФК «Факел» (Липовець) 17
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 16
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 11
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова
15.05 - Чепернатого Сергія
21.05 - Шумовицького Олега

Воротар збірної України Анатолій Трубін розповів про підготовку команди до поєдинку кваліфікації Євро-2024 проти Англії.

Збірна України в польській Тшебниці продовжує підготовку до поєдинків відбору Євро-2024 з Англією та Італією. Вчора зранку підопічні Сергія Реброва розділилися на дві групи: одна відпрацьовувала дії в обороні, а інша — гру в атаці. Увечері ж гравці зосередилися на командних діях у контексті тактичних моделей, які напрацьовує на найближчу гру тренерський штаб.

Про особливості роботи в таборі синьо-жовтих розповів голкіпер збірної України Анатолій Трубін.

«Я вважаю, що мій перехід до «Бенфіки» — це крок уперед. Вихід із зони комфорту, адже там все нове. Перший тиждень був дуже важкий, тому що все зовсім інше. Треба було адаптуватися, але мене добре прийняли в колективі. Допомагали всі, і за це їм велика подяка. З кожним днем відчуваю себе більш впевнено й залишилося лише найголовніше — почати грати. Потрібно працювати і вірю, що мій дебют відбудеться скоро. Хочеться грати за збірну, за клуб. Для футболіста це найкраще, що може бути. 

Сьогодні в нас було інтенсивне тренування. Спочатку воротарі відпрацьовували удари по воротах із загальною групою, а далі практикувалися у грі на виходах з різними переміщеннями у воротах. Хороше тренування із ситуаціями, наближеними до гри. Вони дуже часто зустрічаються в матчах.

Крім того, було велике теоретичне заняття. Потрібно згадати й розібрати наші помилки, підкреслити хороші моменти з минулих поєдинків. Всі наші гравці вже зібралися, тож для цього настав найкращий час. Взагалі, часу в нас обмаль, це не як у клубах. Тому треба працювати у стислі терміни по максимуму. 

Щодо Англії — тут навіть немає чого казати. Всі знають, які гравці там зібрані, тому потрібно бути готовим до всього. Тим паче, нещодавно ми зіграли проти них перший матч. Всі пам'ятають, що англійці виконують дуже багато флангових передач. Маємо зважати на це.

Особисто я не можу сказати, хто з англійців найбільш небезпечний для наших воріт. Всі пам'ятають, як забив Сака. Всі знають такого нападника, як Гаррі Кейн. Я сказав про двох, але вважаю, що кожний із гравців збірної Англії має добрий удар, якісь інші характеристики, притаманні лише йому. Це гравці топ-рівня. Треба готуватися до небезпеки від кожного з них і загалом від усієї команди суперника.

Дуже сподіваюся, що у Вроцлаві нас підтримають українці, які там зараз проживають. Я добре відчув, що таке грати з уболівальниками і без них. Наші прихильники можуть надати нам крила, додати сил, яких іноді так не вистачає», — сказав Анатолій Трубін. 

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними України та Англії відбудеться 9 вересня у Вроцлаві (початок — о 19.00 за київським часом).

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva