Вінницька обласна
асоціація футболу

Неділя, 28 квітня 2024, 01:48:47

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова
15.05 - Чепернатого Сергія
21.05 - Шумовицького Олега

Ліга Чемпіонів повернулася на "Олімпійський", і гра між українським і чеським клубом не поступалася в напрузі і видовищності недавнього фіналу між "Ліверпулем" і "Реалом". Трохи менше було драматизму, менше зірок, уболівальників і антуражу, але інтрига і зміст цілком гідні головного протистояння найпрестижнішого турніру.

У господарів несподіванок в складі не було, хіба тільки залишилися в запасі Морозюк і Буяльський, зліва зіграв Піварич, а опорну зону контролювали Сидорчук, Гармаш і Шепелєв. На інших позиціях все передбачувано. При всьому багатстві вибору, Хацкевич продовжує довіряти тому кістяку, який сформувався під його керівництвом ще в минулому році.

Цілком очікувано "біло-сині" взяли під контроль і центр поля, з перших хвилин почавши терзати оборону гостей. "Динамо" дуже непогано контролювало м'яч і вчасно "вибухало" для загострень. Перший хльосткий удар по воротах "Славії" завдав Гармаш, потужно і в створ по центру, але голкіпер впорався і відбив складний м'яч.

Підопічні Трпішовські відповіли через кілька хвилин, прохід по флангу зробив Боріл, і його зупинили лише в останній момент при невеликій плутанині. Досить нервовий вийшов епізод, але без удару по воротах. І як тільки пражани відчули м'яч, освоїлися і створили перші напівмоменти, так пропустили. З стандартного положення (фолили проти Бєсєдіна) Циганков зробив відмінний пас-навіс в штрафну, захисники "Славії" його перервати не змогли, на випередження зіграв Вербич, який в падінні переправив м'яч у сітку.

Деякий час "Динамо" продовжувало діяти в тому ж агресивному, бойовому руслі, як і в дебюті гри. Підтримували "біло-сині" високі швидкості, пресингували суперника і більше володіли м'ячем. Варто відзначити, що виривався на оперативний простір Бєсєдін, старалися Циганков, Гармаш і Шепелєв, але особливо активно грав Вербич. Словенець брав участь абсолютно в усіх комбінаціях киян і небезпечно пробивав по воротах.

Були моменти і у чехів. Може м'яч тримався у них не так впевнено, траплялися помилки і обрізки, але кожну атаку вони хотіли завершити ударом, один з найнебезпечніших пострілів наносив Стох, ще й рикошет був в епізоді, але Бойко відреагував і зловив м'яч. Крім Стоха у гостей виділявся Соучек, на його рахунку також хороший удар і кілька загострюючих передач, але підопічні Хацкевича вчасно розбиралися з випадами пражан, а потім швидко переходили в контратаку, що, власне, і стало запорукою тієї переваги, якою "Динамо" володіло в першому таймі.

Перевага ця була не явною, більш того, до перерви м'яч побував у сітці воріт Бойка, проте гол арбітри справедливо не зарахували - явний офсайд у Тецла, хоча довго бригада рефері приймала остаточне рішення. Примітно, що після 40-ї хвилини гра стала більш нервовою. "Славія" відчула, що може відігратися, а кияни заметушилися, невдало вони взяли паузу (чехи якраз додали) і могло це закінчитися не дуже добре.

Команди, які регулярно виступають в єврокубках, і особливо на стадіях плей-офф, звикають до психологічного тиску і напруги. Кожен другий поєдинок виходить дуже напруженим. Однак у другому таймі можна було очікувати іскор (а може і цілий салют) від напруги в грі. На жаль, територіальну перевагу "Динамо" поступово втратило, "Славія" в прямому сенсі слова "поперла", і якщо в майстерності чехи поступалися віце-чемпіону України, то в настрої і бажанні перевершували.

Боротьба в основному йшла в центрі поля, з безліччю фолів і жорстких зіткнень, а якщо і виникали небезпечні моменти, то біля воріт Бойка. На 69-й хвилині взагалі трапилася справжня пожежа, після прострілу з флангу з трьох метрів пробивав Соучек - неймовірно пощастило, що вище воріт полетів м'яч. "Славія" насідала, давила і йшла ва-банк. Цим повинні (зобов'язані) були користуватися "біло-сині".

Так і стало. Циганков і Шепелєв обігралися в центрі поля, все відбулося досить швидко і Віктор, тонкою передачею вивів Бєсєдіна на побачення з голкіпером. Артем виждав на хибному замасі і пробив, може не так як хотів, але від Коларжа сфера залетіла в сітку - 2:0. Можна було б зітхнути легше, якби не тиск пражан. Справжній бійцівський характер показали брати-слов'яни, а з ним і фінальний штурм.

До останньої хвилини чехи не здавалися, йшли вперед великими силами і доставили максимум проблем обороні "Динамо". Але українці гідно витримали всі негаразди, втримали перевагу і знову не пропустили (в шостий з п'яти ігор сезону). Власне, поки тільки "Славія" могла один раз забити "біло-синім", але цього виявилося замало для позитивного результату.

Ліга Чемпіонів. 3-й раунд кваліфікації. Матч-відповідь

Київ. НСК «Олімпійський»

Динамо (Київ) - Славія (Прага) 2:0

Перший матч 1:1

Голи: Вербич 11, Бєсєдін 74

Динамо: Бойко - Піварич, Бурда (Шабанов 75), Кадар, Кендзьора - Сидорчук, Шепелєв (Буяльський 88), Вербич - Циганков (Морозюк 92), Гармаш - Бєсєдін.

Славія: Коларж - Цоуфал, Сікора, Змргал (Белуце 68), Хушбауер (Фрідріх 85) - Тецл (Шкода 75), Нгадеу-Нгаджуі - Стох, Боржил, Делі - Соучек.

Попередження: Хушбауер 38, Коварж 39, Стох 45, Боріл 87, Цоуфал 89, Фрідріх 9025c533

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva