Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 27 квітня 2024, 00:29:40

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова
15.05 - Чепернатого Сергія

У листопаді два останні матчі 2018 року провела національна збірна команда. Тренерський штаб мав змогу відпрацювати нові моделі гри та перевірити нових виконавців, адже перше місце в групі Ліги націй синьо-жовті гарантували собі заздалегідь.

Пропонуємо вам також пригадати інші резонансні для українського футболу події місяця.

1 листопада. Оголошено про намір Федерації футболу України поборотися за право проведення матчу за Суперкубок УЄФА у 2021 році в Харкові на стадіоні «Металіст». Усі необхідні документи, відповідно до вимог УЄФА, будуть зібрані спільно ФФУ та керівництвом Харківської обласної державної адміністрації до лютого 2019 року.

1 листопада. В Україну повернулися лауреати престижної премії УЄФА «GROW AWARDS 2018». Днем раніше проект Федерації футболу України та благодійного фонду «Розвиток футболу України»  «Play away, play everywhere» отримав спеціальну відзнаку журі в Ризі (Латвія).

Фахівці відзначили українську роботу із внутрішньо переміщеними дітьми й надання їм можливості долучитися до гри по всій території України і таким чином знову відчути себе членами великої команди та учасниками футбольного свята.

Цінну відзнаку для ФФУ директору «ФФУ Продакшн» Андрію Бондаренку вручив Зоран Лаковіч, керівник департаменту УЄФА зі співпраці з національними асоціаціями.

2 листопада. Відбулося жеребкування 1/4 фіналу Кубку України сезону-2018/2019. Сліпий жереб звів уже в чвертьфіналі «Шахтар» із київським «Динамо».

5 листопада. У Вишневому Київської області відбулися поєдинки фінального етапу Кубку України пам'яті Валерія Лобановського серед ветеранів 50+ за участі шести команд. Переможцем стала «Гвардія» з Баришівки.

9 листопада. Перший матч під керівництвом нового тренера, Наталії Зінченко, провелажіноча збірна України. На навчально-тренувальному зборі, що проходив у Туреччині, синьо-жовті перемогли команду Косова — 4:1.

9 листопада. У Києві завершився семінар ФІФА для тренерів ДЮСШ. Упродовж п’яти днів лектором на різноманітних теоретичних та практичних заняттях був інструктор ФІФА з футзалу Бенні Меуерс. До України також прибув менеджер департаменту ФІФА з розвитку футзалу та пляжного футболу Брент Рахім.

На церемонії закриття семінару з фінальним словом виступили перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко та президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, які подякували іноземним гостям за чудовий курс, а також запросили відвідати Україну ще раз.

За результатами п’ятиденного семінару кожен з учасників отримав сертифікат.

10 листопада. У Дніпрі на «Дніпро-Арені» відбулися урочистості, присвячені 100-річчю ФК «Дніпро». Головною подією святкового вечора став поєдинок, в якому взяли участь ветерани клубу та національної збірної України.

«ФК «Дніпро» подарував Україні цілу плеяду видатних гравців і чимало яскравих перемог та досягнень, які прославили рідне місто та весь український футбол у світі» — зазначив у вітальному слові президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

12 листопада. І в другому товариському матчі з косоварками на зборі в Туреччині футболістки жіночої збірної України святкували перемогу — цього разу з рахунком 4:0.

16 листопада. У своєму заключному поєдинку в рамках групового турніру Ліги націй національна збірна України, яка заздалегідь гарантувала собі перше місце в групі, поступилася Словаччині — 1:4.

Як заявив головний тренер українців Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції у Трнаві, «Навіть якщо результат негативний, ми отримали матеріал для аналізу. Ми грали сьогодні проти хорошої мотивованої команди. Було цікаво подивитися, як себе проявлять наші молоді гравці».

19 листопада. Церемонія відкриття сучасного спортивного центру, який було зведено за підтримки Федерації футболу України, відбулася в селищі міського типу Юр’ївка на Дніпропетровщині. У заході взяв участь президент ФФУ Андрій Павелко.

«Юр’ївка отримала сучасний стадіон, на якому діти зможуть тренуватися незалежно від пори року. Сподіваюся, тут будуть виховуватися майбутні гравці національної збірної. Щиро вдячний керівництву області та всім, хто допоміг у зведенні цього сучасного та багатофункціонального спортивного об’єкта», — зазначив Андрій Павелко. 

20 листопада. Національна збірна України завершила 2018 рік нічиєю у товариському матчі з Туреччиною в Анталії — 0:0. Тренерський штаб синьо-жовтих задіяв у зустрічі експериментальний склад, а Миколенко зі Шведом дебютували у головній команді.

«Нам було приємно провести тут матч, ми отримали багато корисної інформації, — сказав на післяматчевій прес-конференції Андрій Шевченко. — Ми, так само, як і збірна Туреччини, задіяли багато молодих гравців. Цей поєдинок був корисним у першу чергу в інформаційному сенсі».

22—26 листопада. Делегація Федерації футболу України на чолі з першим віце-президентом ФФУ Вадимом Костюченком із робочим візитом відвідала Одесу та область. Метою поїздки була робоча зустріч з місцевими представниками щодо питань підготовки до проведення в цьому місті найближчими роками матчів національної та юнацьких збірних України. 

«Не секрет, що завдяки гарному географічному розташуванню, Чорному морю та комфортним кліматичним умовам Одеська область може і має стати одним із головних центрів підготовки наших футболістів», — відзначив Вадим Костюченко. 

27 листопада. Заключний семінар для арбітрів другого року навчання Національної школи футбольних арбітрів відбувся в Києві. З початку навчання у НШФА, в якому стартували 78 арбітрів, до заключного семінару пройшли 47. Усім випускникам НШФА були вручені сертифікати про завершення навчання.ффу

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva