Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 04 травня 2024, 14:16:57

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Нароган Вадим ФК "Авангард" Ладижин 7 6
II Васалатій Владислав ФК "Орлівка" Орлівка 6 5
III Пилипенко Максим ФК "Факел" Липовець 6 5
IV Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 7 5
V Балинський Дмитро ФК "Факел" Липовець 6 3

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 21
2 ФК «Факел» (Липовець) 17
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 16
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 11
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова
15.05 - Чепернатого Сергія
21.05 - Шумовицького Олега
23.05 - Трончука Леоніда

Кияни провалили перший тайм - виглядали мляво і інертно, зате змінилися після перерви, що вже не врятувало підопічних Хацкевича. Чергова тренерська невдача "Динамо", при академічній, передбачуваній грі. Не поталанило? Можливо, але господарі зобов'язані вміти зламувати насичену оборону суперника, тим більше, що різниця в класі команд очевидна. А так, "біло-сині" йдуть у відпустку в поганому настрої, з прикрою поразкою, після неоднозначного матчу, втім, весь цей рік був для столичної команди більш ніж неоднозначним.

Перші хвилини зустрічі обнадіяли. Кияни взяли м'яч під свій контроль і постаралися провести результативну атаку (вийшло кілька хороших комбінацій). Однак гості охолодили наступальний настрій господарів, їх дебютний випад дивом не обернувся голом - Храмоста пробив і влучив у Сидорчука. Проте наступна атака принесла успіх.

Два корнера поспіль розіграв "Яблонець", вийшло розхитати оборону "біло-синіх", захисники заплуталися "в трьох соснах", не бачили самі себе і дозволили пробити по воротах Долежалю. Особливо "чудово" в цьому моменті зіграв Кадар, який із завидною холоднокровністю спостерігав, як м'яч залітає в сітку воріт його команди.

Майже відразу після першого гола, гості могли забивати знову. Помилилися захисники "Динамо", Бущан пішов на перехоплення все того ж Долежала, зачепив його і форвард впав. Арбітр в нерішучості зупинив гру і, здавалося, призначить пенальті. Обійшлося. Жовта картка за симуляцію, хоча повтор показав, що український голкіпер порушував правила (явно збивав суперника). На жаль, цей епізод нічому не навчив киян.

"Яблонець" в першому таймі справив дуже хороше враження, сміливо атакував і часто перевершував господарів поля. Були ще удари чехів, які дивом парирував Бущан, або гостям трохи не вистачало влучності. "Динамо" виглядало сонними, часто помилялося при передачах і велика частина атак команди Хацкевича виявлялася абсолютно беззубою. Лише після перерви господарі згадали, що програвати дебютанту групового раунду Ліги Європи якось незручно.

Зобов'язаний був забивати Кендзьора на 58-й хвилині - трохи вище полетів м'яч. Потім Бєсєдін потрапив в штангу з близької відстані, здорово в гру увійшов Цітаішвілі, який накрутив швидкості. Третій небезпечний момент знову був за участю українця з грузинським корінням. Удар Дуелунна заблокували, ще й травму отримав хавбек, і його довелося замінити.

"Динамо" не зупинялося, йшло вперед, навіть кілька змістовних штурмів вийшло у команди Хацкевича. Вийшов із тіні Вербич - два удари зміг нанести словенець, потім Бурда пробивав головою після кутового - неточно. М'яч відмовлявся залітати в сітку, і це при тому, що "Яблонець" забув про контратаки.

При неймовірному везінні та майстерності голкіпера гостей Груби рахунок залишився незмінним. Дивна вийшла гра, не заслуговувало "Динамо" поразки, при всій слобкості атак, могла бути нічия, але підвела реалізація моментів. Про недооцінку суперника не згадуватимемо, близько десятка хороших моментів було створено "біло-синіми". Стара хвороба неухильно переслідує киян, коли команда не може забити з п'яти метрів і не реалізує вихід один в один з голкіпером, міркувати про прийнятний результат зустрічі не доводиться.

Ліга Європи. 6-й тур

Київ. НСК "Олімпійський"
Динамо Київ - Яблонець 0:1
Гол: Мартін Долежал 10

Динамо: Георгій Бущан, Сергій Сидорчук, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко (Георгій Цітаішвілі 60), Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Микита Бурда, Артем Бєсєдін (Міккель Дуелунн 66), Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора

Яблонець: Властіміл Груби, Давид Говорка, Томаш Хюбшман, Матей Ганоушек, Мілош Кратохвил (Томаш Бржечка 89), Міхал Травник, Давид Лісхка, Мартін Долежал, Ян Храмоста (Алехандро Акоста 70), Володимир Йовович (Едуард Соболь 79), Томаш Голешов

Попередження: Тамаш Кадар 28, Беньямін Вербич 90 - Мартін Долежал 13, Давид Говорка 88, Томаш Голешов 90+2264b60

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva