Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 05:06:40

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Підопічні Олександра Косенка здобули перші три очки у групі 2 основного раунду європейської кваліфікації до чемпіонату світу-2020.

Як і очікувалося, від самого початку збірна України розпочала грати першим номером. Натомість, косовари розраховували на контратаки, що дало їм чимало плодів до перерви.

Вже на початку поєдинку Керімі та Крашікі створили швидку атаку для гостей, але захисники нашої команди зуміли вчасно ліквідувати загрозу.

У складі «жовто-синіх» двічі міг відзначатися Разуванов, однак, з першим ударом Володимира впорався Пренкі, а вдруге кіпера команди Рамадана Чімілі підстрахували захисники.

На 12-ій хвилині косовари вийшли вперед. Крашікі організував стрімку контратаку своєї збірної, віддавши на Керімі, який вивів на ударну позицію Руковці. Після удару Джетона Литвиненко врятував нашу команду не зумів.

Втім, гості були попереду всього 40 секунд. Підопічні Рамадана Чімілі прогавили Фаренюка, який відкрився на дальній стійці, і його знайшла точна передача від Шотурми – рахунок рівний.

На 18-ій хвилині збірна України зуміла вийти вперед. Шотурма спочатку не зумів переграти Пренкі, однак, після розіграшу кутового саме гол Петра дозволив команді Олександра Косенка відправитися на перерву з мінімальною перевагою у рахунку.

Після відпочинку тренерський штаб нашої команди видозмінив четвірки, дозволивши отримати ігровий час Зваричу, Сорокіну та Королишину, які до перерви не з’являлися на паркеті. Ці корективи майже одразу принесли результат.

Не минуло й трьох хвилин як українці відзначилися втретє. Сорокін накрутив захисників, і пробив. Як не намагався кіпер косоварів, але перевести м’яч бодай на кутовий йому не вдалося.

Такий стрімкий початок другої половини додав позитивного імпульсу нашій команді. Невдалий вихід косоварів до атаки призвів до перехоплення м’яча нашою збірною. Фаренюк знайшов точним пасом Зварича, а Михайло відправив четвертий м’яч у ворота суперника.

Міг Зварич віддячити Артему тим самим, але після швидкої атаки «жовто-синіх» віддав трохи засильно, і Фаренюк у падінні пробив вище.

Втім, п’ятий гол українців став справою часу. Педяш чудово накрутив захисників збірної Косова та прострілив у штрафний майданчик, а Пакарізі вибив м’яч точно на Сорокіна. Дмитро скористався таким подарунком, оформивши дубль.

На цьому універсал «Продексіма» та збірної України вирішив не зупинятися, записавши до свого активу хет-трик. Руковци сфолив проти Королишина, надавши нашій команді право на штрафний удар. Журба відкотив на Сорокіна, і Дмитро поцілив точно у дев’ятку воріт підопічних Рамадана Чімілі.

Мав Сорокін шанс і для покеру, але не зумів з близької відстані переграти Рамадані, який з’явився у воротах вже у другому таймі. Однак, першим на добиванні після удару Дмитра опинився Королишин та проштовхнув м’яч у ворота косоварів.

Саме гол Тараса встановив остаточний рахунок у матчі. 7:1 – чудовий старт від команди Олександра Косенка.

Україна – Косово – 7:1 (2:1)
Голи: Фаренюк (12), Шотурма (18), Сорокін (23, 28, 33), Зварич (25), Королишин (34) – Руковци (12)
Попередження: Топілла (32)

Збірна України: Дмитро Литвиненко – Микола Микитюк, Артем Фаренюк, Ігор Корсун, Петро Шотурма, Володимир Разуванов, Сергій Малишко, Сергій Журба, Олександр Педяш, Тарас Королишин, Дмитро Сорокін, Михайло Зварич, Євген Іваняк (к), Кирило Ципун

Збірна Косова: Альфред Пренкі (Байрам Рамадані, 25) – Дардан Топілла, Малуш Керімі, Вахід Крашікі (к), Джетон Руковци, Дрілон Пакарізі, Гетард Хайсені, Мергім Дервішай, Дрілон Макшаррай, Осо Гійновци, Фітім Краснікі, Йллі Мазреку

Свій другий поєдинок у рамках основного раунду європейської кваліфікації до чемпіонату світу збірна України проведе завтра. Суперником нашої команди стане збірна Словенії. Початок зустрічі о 21:00 за Києвом.

275b64

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva