Вінницька обласна
асоціація футболу

Неділя, 28 квітня 2024, 13:50:48

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова
15.05 - Чепернатого Сергія
21.05 - Шумовицького Олега

Національна збірна України прибула до Тшебниці під Вроцлавом, де готуватиметься до матчів відбору Євро-2024 з Англією (9 вересня) та Італією (12 вересня).

Як майже завжди із часу початку повномасштабного вторгнення, свій шлях на збір синьо-жовті розпочали із центрального столичного вокзалу. Тут зібралися представники адміністративно-медичного штабу та троє київських динамівців — Олександр Караваєв, Георгій Бущан та Олександр Тимчик. Кияни лише напередодні повернулися з єврокубкового вояжу до Стамбула, тож мали трохи більше доби на спілкування зі своїми рідними. Для хлопців це справжня віддушина, адже через насичений графік вони не бачили дружин та дітей цілий місяць. Війна робить логістику міжнародних матчів украй складною: Георгій Бущан поділився інформацією про найдовший переїзд динамівців під час цьогорічних єврокубкових мандрів, що тривав аж 23 години!

Цього разу наче не так довго, але все одно ланцюжок складається. Потягом до Перемишля — 11 годин, ще година процедури паспортного контролю після прибуття й година автобусом до аеропорту Жешува, звідки об 11-й за місцевим часом було заплановано виліт до Вроцлава. До слова, в аеропорту на хлопців уже чекали шестеро гравців «Шахтаря», які прибули до Жешува напередодні мікроавтобусом після матчу УПЛ із «Минаєм», що відбувся в Ужгороді. У гірняцькій шістці був і дебютант національної команди Євгор Назарина, натхненний викликом до збірної.

«Приїхати до національної команди — це мрія кожного футболіста, тому для мене бути у збірній — це велика честь і гордість! Я завжди вірив, що отримаю виклик, тож зроблю все, що від мене залежить, аби використати цей шанс», — упевнено сказав Єгор у своєму першому інтерв’ю у збірній.

Політ із Жешува до Вроцлава тривав 45 хвилин, ще пів години забрав переїзд до готелю у вроцлавському передмісті — Тшебниці. Таким чином, хоч і не 23, але 18 годин назбирається. А інакше за нинішніх обставин приїхати з Києва на закордонний збір просто неможливо.

Однак найважливішим для збірників було досягти кінцевого пункту призначення, де вони перебуватимуть упродовж цілого тижня. У готелі вже чекали шестеро динаміців, які лише трохи раніше прилетіли рейсом із Варшави: Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Денис Попов та Владислав Ванат. Після обіду до гурту приєднався й новоспечений гравець португальської «Бенфіки» Анатолій Трубін.

Увечері до розташування національної команди прибудуть Роман Яремчук, Віталій Миколенко, Ілля Забарний та Михайло Мудрик. Андрій Лунін, Віктор Циганков, Артем Довбик, Олександр Зінченко та Богдан Михайліченко долучаться до збірної завтра, 4 вересня. Останнім прибуде Сергій Кривцов, чий «Інтер Маямі» зіграє в МЛС у понеділок о 5-й ранку за Києвом.

Але вже сьогодні ввечері головний тренер Сергій Ребров разом зі своїми помічниками проведе перше тренування. Заняття розпочнеться о 17.45 за місцевим часом у футбольному центрі місцевого клубу.

Склад національної збірної України

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо» Київ), Анатолій Трубін («Бенфіка» Лісабон, Португалія), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва — «Шахтар» Донецьк), Денис Попов, Олександр Тимчик (обидва — «Динамо» Київ), Віталій Миколенко («Евертон» Ліверпуль, Англія), Ілля Забарний («Борнмут», Англія), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі, США), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб, Хорватія).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Олександр Караваєв (усі — «Динамо» Київ), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі — «Шахтар» Донецьк), Олександр Зінченко («Арсенал» Лондон, Англія), Віктор Циганков («Жирона», Іспанія), Михайло Мудрик («Челсі» Лондон, Англія).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія», Іспанія), Артем Довбик («Жирона», Іспанія), Владислав Ванат («Динамо» Київ).

Резервний список:  Олександр Сваток, Олександр Піхальонок (обидва — «Дніпро-1» Дніпро), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva