Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 20:20:35

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

22 березня 2018 року в конференц-залі готелю «Поділля» відбулось розширене засідання виконкому Вінницької обласної федерації футболу пройшло. Його вів голова Вінницької ОФФ Ігор Гатауллін. На захід були запрошені голови районних та міських федерацій футболу, керівники та тренери аматорських та дитячо-юнацьких команд, члени контрольно-дисциплінарного та апеляційного комітетів, арбітри та спостерігачі арбітражу.

Перед початком засідання пройшло жеребкування 1/4 фіналу Кубку області з футболу серед аматорських команд. На цій стадії зіграють: «Факел» (Липовець) – «Дністер-С» (Серебрія), «Будівельник» (Іллінці)- «Балкани» (Хмільник), «Володимир» (Тиврів) - «Агро-Астра» (Кірове), «ЕМС-Поділля» (Вінниця) - «Світанок-Агросвіт» (Бершадь). Цікаво, що перша і вища ліга чемпіонату області представлені в чвертьфіналах чотирма командами.

Було прийнято рішення, що фінал Кубку області відбудеться 6 червня в Козятині, а фінальні змагання серед дитячо-юнацьких команд першої ліги та нагородження чемпіонів та призерів вищої ліги ДЮФЛ відбудуться  16 червня у Вінниці, на СК «Нива».

Були затверджені календарі ІІ кола Чемпіонату Вінницької області з футболу серед аматорських та дитячо-юнацьких команд. Стало відомо, що навесні через брак фінансування не зможе продовжити виступи у першій лізі чемпіонату області  ФК «Томашпіль».

Також були затверджені терміни проведення та склад учасників обласних змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч".

Обласна федерація роздасть півтисячі футбольних м’ячів у першій половині 2018 року, решта – до Нового року. Їх отримають учасники Всеукраїнської та обласної дитячої юнацької футбольної ліг, фінальних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч», Спецолімпіади, збірні Вінницької області, аматорські команди тощо. М'ячі у регіони передає Федерація футболу України.

Голова комітету арбітрів обласної федерації футболу Михайло Куниця подав списки арбітрів та спостерігачів арбітражу на обслуговування змагань. Вони були затверджені виконкомом. Але 1 квітня арбітри ще мають здати нормативи з фізичної та теоретичної підготовки, інакше вини не будуть допущені до роботи. 

Спортивний директор обласної федерації футболу Ігор Павленко розповів про формування збірних команд Вінниччини для участі у всеукраїнських змаганнях 2018 року. Загалом їх буде вісім. Це п’ять колективів дівчат, два ветеранських (понад 40 років та понад 50 років), а також аматорська збірна для участі в Кубку регіонів Федерації футболу України.

- Команди дівчат приносять найбільше очок до футбольної скарбнички Вінниччини. Ветерани також вдало виступають на всеукраїнському рівні. Дуже важливим є й престижний Кубок регіонів ФФУ. Команду для участі в ньому сформуємо на базі вінницького аматорського колективу «ЕМС-Поділля», - сказав Ігор Павленко.

Ігор Гатауллін повідомив про участь команд Вінниччини у всеукраїнських змаганнях з футболу «Відкритий чемпіонат героїв АТО». Обласна федерація сприятиме нашим захисникам в усьому. Зокрема, забезпечить їх суддівством, орендою поля, формою, м’ячами та ін.

Було оговорено про ситуацію, яка склалась у районних та міських федераціях футболу - членах обласної федерації футболу з перереєстрацією статутів, відповідно до законодавства України. Також прийнято рішення про вихід з членів обласної федерації футболу Жмеринської міської та Жмеринської районної федерацій футболу та прийняття у члени новоутвореної Жмеринської міськрайонної федерації футболу.

Було оговорене питання про забезпечення громадського порядку та безпеки при підготовці та проведенні футбольних матчів.

Затверджені регламенти змагань на березень-липень 2018 року, внесені зміни до Єдиного календаря спортивно-масових заходів Вінницької ОФФ та затверджені результати обласних змагань з футзалу сезону 2018 року.

Були обрані делегати від Вінницької ОФФ для участі у Конгресі ФФУ. Ними стали Гатауллін І.Ф., Плієв А.Г. та Подолян В.В.

Спортивний директор ФК «Нива» Михайло Куниця розповів про стан справ у команді. Серед іншого, він повідомив, що мета нивівців в цьому сезоні – третє місце. Це за певних обставин дає шанс клубу на підвищення в класі.

Також було презентовано загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ст. в смт.Сутиски та про можливість створення на її базі футбольних спецкласів.

З повним рішенням Виконкому Ви зможете ознайомитись на нашому сайті через декілька днів.Изображение 070

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva