Вінницька обласна
асоціація футболу

Вівторок, 23 квітня 2024, 09:34:55

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Кубок героїв спецназу

У Вінниці 26-27 липня розіграли четвертий «Кубок героїв спецназу» з футболу. Чотири команди грали на Центральному міському стадіоні. Змагання було зaпочaтковaно Всеукрaїнським об’єднaнням учaсників бойових дій тa волонтерів AТО.

– Всі учасники змагання – спецназівці. Кожен із них був в АТО, на передньому краю. Є й кіборги – це 3-й полк спецназу Кропивницького, – сказав голова Всеукрaїнського об’єднaння учaсників бойових дій тa волонтерів AТО» Анатолій Слівінський. – Кубок ми започаткували разом із командуванням. Вирішили допомогти хлопцям відпочити та відновити сили. Під час турніру вони чотири дні перебувають разом із дружинами і дітьми на приміській базі «Зачароване озеро». Безкоштовно мешкають, харчуються, плавають у басейні тощо.

На урочистому відкритті виступили Анатолій Слівінський, заступник голови Вінницької ОДА Олександр Крученюк, голова Вінницького міського спорткомітету Сергій Краєвський та інші організатори. Після хвилини мовчання на честь загиблих воїнів турнір розпочався!

Практично всі учасники турніру мали бойовий досвід. А деякі прибули до Вінниці з самого фронту. Приміром, 25-річний Герман Шольц із 73-го морського центру спеціальних операцій (Очаков), частина якого перебуває зараз під Маріуполем. Він колись грав у футбол на професійному рівні, сім років виступав за неіснуючий вже «Кривбас» (Кривий Ріг, Дніпропетровська область), звідки родом. Чоловік – одружений, має двох діточок. Вони наразі перебувають в Очакові.    

– Я вдячний всім за організацію цього Кубка. За допомогою футболу ми можемо дещо відволіктися від подій на фронті. Захищати Україну – для нас вже звично. Просинаєшся з автоматом і лягаєш також з автоматом, – сказав Герман Шольц.

В складі вінницької команди ветеранів спецназу виступали колишні учасники Афганської війни, ООС на Донбасі (з 3-го, 8-го і 73-го полків). За неї грав й 53-річний підполковник Віталій Кривошей. Він є начальником групи фізичної підготовки Сил спеціальних операцій, мешкає у Києві.        

– Із задоволенням прийняв пропозицію зіграти в турнірі. В молоді роки захоплювався футболом. Нині граю в хокей за команду ветеранів Сум, – каже Віталій Кривошей. – Футбол є видом спорту № 1, і військові не є виключенням. Приємно, що серед нас є багато охочих вийти на поле і показати таким чином приклад юним.

За словами Віталія Кривошея, Сили спеціальних операцій у спорті йдуть попереду серед українських військових.

– Ми першими почали будувати в столиці сучасний спорткомплекс з біговими доріжками, кросфітовським майданчиком, тенісними кортами, полями для футболу, волейболу і баскетболу. Така ж робота відбувається і у всіх наших центрах в інших регіонах, – зауважив Віталій Кривошей.

Суддівство забезпечили арбітри обласної і міської федерацій футболу.

– Ми намагаємося зробити все можливе, щоб змагання проходили на найвищому рівні, тому й залучили найбільш кваліфікованих арбітрів. Серед учасників Кубку героїв спецназу багато мають аматорський досвід, деякі навіть на рівні чемпіонату України. А ось екс-профі серед них обмаль, – сказав спортивний директор обласної федерації футболу Ігор Павленко.

В кожному матчі грали два скорочених тайми по 30 хвилин, зважаючи на аматорську підготовку футболістів. На жаль, в першій півфінальній грі вінницька збірна поступилася із рахунком 2:7 команді 142-го навчально-тренувального центру (Бердичів, Житомирська область). Вже до 10-ї хвилини наші футболісти пропустили тричі, і доля матчу була практично вирішена.

В іншому півфіналі команда 3-го окремого полку спеціальних операцій (Кропивницький) розгромила збірну 73-го морського центру спеціальних операцій (Очаков) – 4:0.

25-річний командир відділення 3-го окремого полку спеціальних операцій Василь Петринко розповів, що ще не пропускав жодного вінницького Кубку спецназівців. В складі своєї команди навіть двічі вигравав головний трофей.

– Ми знову приїхали боротися за Кубок. Футболом займаємося двічі на тиждень, відвідуємо тренування, – сказав Василь Петринко.

У фінальний матчі Кубку героїв спецназу команда Бердичева переграла бійців з Кропивницького – 2:1. А в матчі за третє місце вінницькі ветерани розбили 73-й морський центр спеціальних операцій – 4:1.

Родзинкою спортивного свята став матч ветеранів Сил спеціальних операцій, відібраних за підсумками цього турніру, проти збірної ветеранів українського футболу. В її складі були Владислав Ващук, Едуард Цихмейструк, Сергій Нагорняк та інші відомі в минулому футболісти, гравці національної збірної. Зірки впевнено перемогли – 4:1.   geroi spetcsnaza 1 

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva