Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 26 квітня 2024, 17:45:44

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

У вінницькому спорткомплексі «Термінал» 14 грудня провели 9-й турнір з футзалу серед ветеранів. Він був присвячений пам’яті відомих місцевих футболістів: Льва Пахна, Вачигана Айрапетяна, Сергія Армянінова і Володимира Сича.

Змагання відкрив голова Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатауллін. Адже сама ця громадська спілка виступила організатором меморіального турніру.  

На майданчик виходили багато відомих у минулому футболістів вінницьких команд майстрів («Локомотива», «Ниви» і ФК «Вінниця»): Олег Шумовицький, Андрій Веретинский, Сергій Підвальний, Юрій Савенко, Колінс Нгаха та інші.

Вік учасників не обмежували.

– Тому поруч із 40-річними спортсменами змагалися й футболісти пенсійного віку. Найстаршим учасником є 70-річний Володимир Комлев, який раніше виступав за вінницький і донецький «Локомотиви», а також місцевий «Інтеграл», – каже співорганізатор турніру, футболіст-аматор Ігор Зарічняк.

Як нагадав пан Зарічняк, ветерани футболу щосуботи збираються на стадіонах «Хімік» і ВНТУ та спарингують між собою. Обидві ці команди взяли участь у турнірі.

Кожен матч складався із двох скорочених таймів – по 10 хвилин кожен. В першому півфіналі «Коломбо» із рахунком 5:1 розгромив «Кристал». В іншій півфінальній грі «Інтеграл» переграв «Хімік» – 3:1.

В поєдинку за третє місце «Кристал» не без проблем здолав «Хімік» – 4:2.

Окрасою меморіалу став фінал між командами «Інтеграл» і «Коломбо». Героєм стартової частини матчу став екс-капітан вінницької «Ниви» Колінс Нгаха. Він грав таранного форварда, демонстрував неабияку індивідуальну майстерність і вивів «Коломбо» вперед.

«Інтегральні» грали «другим номером», на швидких контратаках. Ця тактика принесла їм успіх. «Інтеграл» двічі виходив вперед у рахунку. Коли колектив Андрія Веретинського забив третій гол, часу відігратися у «Коломбо» вже не було. Отже, 3:2 на користь «Інтегралу».      

Колінс Нгаха забив на турнірі чотири голи, один з яких у фіналі. В цілому він показав якісний футбол, вів за собою партнерів. Гра кумира вінницьких вболівальників останніх років нагадувала його кращі часи на професійному рівні.

– Це як вино, з часом стає тільки краще, – жартує Колінс Нгаха. – Я підтримую себе у формі після завершення професійної кар’єри. Працюю граючим тренером команди «Світанок Агросвіт» (с. Шляхова, Бершадський район).

Колінсу Нгасі турнір дуже сподобався.

– Фінал був рівним. І перемога могла дістатися будь-кому. Але наша команда на фініші гри не встояла, – прокоментував Колінс Нгаха.

За «Інтеграл» на турнірі виступали відомі в минулому професійні футболісти – Андрій Веретинський, Сергій Подвальний, Юрій Савенко. А також їх молодші партнери.

– Ми разом із Андрієм Веретинским підтримуємо фізичну форму в складі команди «ЯСКО». Вона виступає в першості Вінниці, – каже один із кращих футболістів в складі чемпіонів Юрій Максименко.

За словами пана Максименка, турнір виявився дуже цікавим.

– Зібралися чотири сильні команди, в складі яких були імениті і досвідчені футболісти. Тому вболівальники отримали максимум задоволення. А нам було приємно зустрітися і пограти зі своїми давніми друзями, – прокоментував Юрій Максименко.

Призери отримали Кубки і грамоти. Також відзначили найсильніших футболістів в складі кожної із команд. Вони отримали від організаторів футбольні м’ячі і настінні футбольні календарі.  

Кращими гравцями «Хіміка» стали Юрій Іваницький і Ігор Хіміч, «Коломбо» – Валерій Пламадієв і Олег Шумовицький, «Інтегралу» – Юрій Максименко і Андрій Веретинський, «Кристалу» – В’ячеслав Мосійчук і Олег Бевза.

Всіх учасників турніру запросили на дружній обід, під час якого футболісти обмінювалися спогадами славних часів. Згадували й своїх колег, пам’яті яких було присвячено змагання.    централ

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva