Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 12:27:35

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

20 грудня у приміщенні готельного комплексу "Поділля" у м.Вінниця відбулась II Конференція обласної федерації футболу. На форум прибуло близько 60 делегатів та представників футбольної спільноти області. У своєму звіті голова федерації Ігор Гатауллін зазначив, що нині футболом займається близько 15 тисяч мешканців Вінниччини. Регулярно відбуваються змагання серед аматорів, юнаків, дівчат, ветеранів, учасників ООС, людей з особливими потребами тощо. Доповідач наголосив, що цього року у Вінниці провели наймасовіший дитячо-юнацький футбольний турнір України (за участі близько тисячі гравців) – «Utmost Cup». Вихованець вінницького арбітражу Віктор Нижник пройшов всі заліки і 2020 рік розпочне арбітром ФІФА. Серед усіх регіонів лише у Вінницькій області тренерські курси за програмою УЄФА категорії «С» (юнацький футбол) проводяться безкоштовно. В цьому році дівоча команда «ЕМС-Поділля» вперше за всю історію розпочала сезон у вищій лізі чемпіонату України. Одразу п’ять вінницьких футболісток входять до національних збірних, а Юлія Христюк вдруге поспіль визнана Кращою молодою футболісткою України. На Конференції їй вручили відзнаку Української асоціації футболу.

– Було приємно отримувати чергову винагороду. Це надихає мене працювати ще більше над спортивним вдосконаленням. Моя мета – увійти до жіночої збірної України, – сказала Юлія Христюк.

Відзнакою Української асоціації футболу було нагороджено й вчительку фізичної культури Вінницької школи № 10 Зориславі Шинкарук. Вона стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок з елементами футболу».

– Ми зняли два відеоуроки футболу із другокласниками і презентували на конкурс. Вони цікаві і не такі, як у інших. Впроваджуємо на уроках багато інновацій. Прикладом, для кращої координації рухів під час вправ малечі використовуємо обручі або степ-платформи, – розповіла Зореслава Шинкарук.

На конференції затвердили план календарних заходів на 2020 рік, яких заплановано близько сотні. Йшлося про матеріальну підтримку, яку продовжить надавати обласна федерація футболу міським та районним осередкам. Голова обласного товариства «Колос» Сергій Татусяк повідав про особливості розвитку спорту № 1 в ОТГ і виграний європейський грант щодо розвитку фізкультурно-оздоровчої роботи в сільських громадах.

Представники районів поділилися своїми досягненнями і проблемами. Голова Немирівської районної федерації футболу Едуард Гоцуляк нагадав, що за останній рік в двох школах райцентру збудували майданчики зі штучним покриттям. Немирівську спортшколу взяли на баланс ОТГ і започаткували там відділення футболу. Водночас місцеву команду «Агро-Астра», яка вигравала Кубок Вінниччини серед аматорів, не вдалося зберегти через брак фінансування.

Голова Вінницької районної федерації футболу Олександр Мельник повідомив, що місцеві змагання висвітлюють на офіційному сайті, сторінці в «Фейсбуці» і «Телеграм»-каналі. В районі діють 22 аматорські клуби, розподілені на дві ліги. Проводиться й відкритий Кубок Поділля, куди запрошують представників сусідніх районів. Не дивно, що Вінницьку районну федерацію футболу визнавали кращою не лише в області, але в країні.             

v 061

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva