Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 20:22:40

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Перед розширеним засіданням виконкому обласної Асоціації футболу провели жеребкування пар ¼ фіналу Кубку Вінниччини. Спортивному директору громадської спілки "Вінницька ОАФ" Ігорю Павленку допомагали провідні місцеві тренери Юрій Наровицький та Юліан Мисак.

Всі охочі могли спостерігати за процедурою. До чвертьфінальної стадії не пробився чинний лідер вищої ліги області ФК «Томашпіль». За його відсутності фаворитами могли вважатися решта команд елітного дивізіону. В першу чергу це ФК «Орлівка» (Теплицький район), який йде на другій позиції у «вишці» із великого футболу, а нещодавно виграв обласний аматорський чемпіонат із футзалу. А також «Факел» (Липовець), «Моноліт» (Козятин) і «Авангард» (Ладижин), що посідають у вищій лізі відповідно місця із третього по п’яте.  

«Сліпий» жереб звів між собою фаворитів «Моноліт» (Козятин) і ФК «Орлівка». Решта пар такі: «Горизонт» (Хоньківці) – «Авангард» (Ладижин), «Поділля» (Кирнасівка) – «Локомотив» (Жмеринка), «Факел» (Липовець) – «Поділля» (Крижопіль). Планується, що перші ігри пройдуть одразу після завершення карантину – 4-5 квітня.

На засіданні виконкому визначили дату фінального матчу Кубку області – 13 червня. А ось місце проведення ще невідомо. Адже, згідно із регламентом, фінал має проходити на нейтральному полі. Гратимуть не у Вінниці, а в одному із районів із метою популяризації гри № 1.

Вів засідання голова обласної Асоціації футболу Ігор Гатауллін. Він презентував проект календаря весняної частини чемпіонату Вінниччини серед дитячо-юнацьких команд і регламент змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч». Затвердили й проект календаря чемпіонату області серед аматорів.  

Голова комітету арбітрів обласної Асоціації футболу Михайло Куниця доповів про стан справ у суддівстві. Трьох наших суддів запрошують до арбітражу неаматорських команд із футболу, двох – із футзалу. Низку арбітрів залучають до матчів ДЮФЛ України. А асистента арбітра ФІФА Віктора Нижника навіть призначили працювати на чемпіонаті Європи U-17 в Шотландії. За словами пана Куниці, проблемою в обласному суддівстві є брак молодих кадрів – за рік вдається залучити не більше 1-2 нових арбітрів. Після своєї доповіді Михайло Куниця подав у відставку – через велику зайнятість у якості спортивного директора вінницької «Ниви». Новим головою комітету арбітрів обласної Асоціації футболу став колишній заступник Володимир Александренко, який є спостерігачем арбітражу професійних команд.

Йшлося про формування збірних області серед дівчат, юнаків, ветеранів і аматорів для участі у всеукраїнських змаганнях 2020 року. Призначили їхніх тренерів – по два на кожен колектив. Тренером-консультантом всіх збірних Вінниччини став Володимир Рева, який нещодавно очолював збірну України із футболу серед жінок.    

На засіданні обрали делегатів на черговий з’їзд Української Асоціації футболу. Обговорили ситуацію щодо забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення футбольних матчів і заходи, спрямовані на протидію поширення коронавірусу. Ухвалено рішення фінансово підтримати кожного із 20 колективних членів обласної Асоціації футболу – це районні та міські федерації футболу Вони отримають по 20 тисяч на рік для проведення своїх заходів і покращення матеріальної бази. Це вдвічі більше, ніж торік.

З повним рішенням Виконкому Вінницької ОАФ Ви можете ознайомитись на нашому сайті в розділі "Документи" - "Рішення керівних органів".

Виконком 13.03.2020     

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva