Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 02:40:49

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Футболісти Орлівки здобули Кубок Вінниччини

19 серпня у Погребищі вперше провели фінал Кубку області із футболу. Грали на полі стадіоні «Колос». Змагання пройшли під патронатом обласної Асоціації футболу.   

На урочистому відкритті були присутні голова районної ради Сергій Волинський і міський голова Анатолій Білик. Вони подарували капітанам команд і суддям пам’ятні сувеніри. 

–Футбол у Погребищі є популярним. Наша команда «Колос» нещодавно здобула бронзові нагороди у першій лізі чемпіонату області із футболу, – сказав Анатолій Білик. – Я сам раніше грав в футбол за погребищенський «Кооператор». Ми двічі здобували Кубок області в «колосівських змаганнях». Сьогодні виходив на поле в змаганні серед мерів, які приїхали до Погребища на 3-й Всеукраїнський форум «Україна сакральна».   

До фіналу дійшли ФК «Орлівка» (Теплицький район) і «Факел» (Липовець). Футболісти із Тепличчини перед цим вибили із розіграшу «Моноліт» (Козятин) , після чого здолали лідера першої ліги «Горизонт» (Хоньківці). Тим часом липівчани переграли «Поділля» (Крижопіль) і «Локомотив» (Жмеринка). 

В обох командах-фіналістах було достатньо досвідчених гравців, які мають за плечима виступи на рівні майстрів. Серед них троє навіть будуть  заявлені за професійний друголіговий клуб «Нива» (Вінниця). Це захисник Олександр Борячук і воротар Іван Карабін із «Орлівки», а також нападник  Ярослав Браславський із «Факела».

В першому таймі ігровою ініціативою володів «Факел», який створив кілька гольових моментів. Але реалізувати їх не вдалося. Після перерви гра практично вирівнялася. «Шальки терезів» на бік своєї команди на 71-й хвилині схилив досвідчений Олександр Борячук, який головою  потужно замкнув верхову передачу.

На 87-й хвилині рахунок подвоїв Вадим Драчук, який вийшов на заміну. Але «Факел» бився до кінця і не здавався до фінального свистка. На останній хвилині основного часу рахунок розмочив Сергій Дєдов. Липівчани могли й вирівняти становище, але в доданий час після блискучого удару в падінні через себе «Орлівку» врятувала поперечина. Отже, 2:1 на користь команди із Теплицького району.

–Матч був складним і напруженим. Суперник більше тримав м’яч, хоча не мав багато небезпечних гольових моментів. Я очікував, що заб’ю гол. Адже в рамках гри чемпіонату області розписався у воротах «Факела». До того ж раніше я виступав за клуб із Липівця, тобто для мене це принциповий суперник. Але зараз не використав вихід віч-на-віч із воротарем, тому відзначився тільки один раз. Взагалі фінал був заключною грою для мене в складі «Орлівки», адже я повертаюся у професійний клуб «Нива», – розповів Олександр Борячук.

Президент ФК «Орлівки» Валерій Тригубенко повідомив, що його клуб в першу чергу робив ставку на виступи в чемпіонаті області (вища ліга). Там команда посіла четверте місце, хоча прагнула більшого.

–Чемпіонат області нам не вдався, дещо не фартило. Але ми знали, що виграємо Кубок. В фіналі стали кращими за рахунок шаленої самовіддачі гравців. В міжсезоння склад «Орлівки» оновлюватиметься, будемо додавати молодь, – сказав Валерій Тригубенко.          

Нагородження провели спортивний директор обласної Асоціації футболу Ігор Павленко та представники місцевої влади. Переможці отримали не лише грамоти і медалі, але й великий красивий Кубок. 

Орлівка    

        

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva