Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 00:50:39

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Баварія зіграла так само, як і в першому матчі: високий пресинг, комбінації «на п'ятачку» в останній третині поля, багато гольових моментів - а також затиснутий Левандовскі і реалізація, яка залишала бажати кращого. Чи підготувала Баварія сюрприз для Мадрида? Ні. Повинна була? Ні. Що вона була винна, так це реалізувати хоча б третину створених у чужих воріт моментів.

Йозуа Кімміх знову прикрив Роббена в його відсутність настільки, наскільки зміг. Як і в матчі в Мюнхені тиждень тому, правий захисник Баварії відкрив рахунок і в сьогоднішній зустрічі. Футболіст забив зблизька, підібравши м'яч після відскоку від Толіссо, якого не дуже добре намагався закрити Серхіо Рамос під час прострілу з флангу.

Але якщо минулого разу помилка голкіпера Реала Наваса була очевидною, то сьогодні у нього не було ніяких шансів якось вплинути на ситуацію. Якщо і шукати чиюсь помилку, то слід дивитися на дії Серхіо Рамоса, який в динаміці не зміг зорієнтуватися, щоб зіграти адекватно епізоду.

Лідер атаки реала Кріштіану Роналду сьогодні був більш активним, ніж в Мюнхені, але питання - чи варто це приписувати в заслуги саме йому. Оборона Баварії як і раніше справлялася з його нейтралізацією. Хоча, звичайно ж, сьогодні вплив португальця на гру Вершкових був більш відчутним.

Зрівняв рахунок не Роналду, а Бензема. Француз ударом головою реалізував ідеальний навіс від Марсело на дальню штангу. Знову ж таки, як і тиждень тому, участь бразильського захисника Реала в грі знову була результативною. Можливо, навіс тому і вийшов настільки якісним по виконанню, що його авторство належить саме Марсело.

Минулого тижня грубої помилки, яка призвела до пропущеного голу, припустився Рафінья. Сьогодні бразилець залишився на лавці запасних, але справа його жила і процвітала.

Ім'я наступника - Свен Ульрайх. Голкіпер Баварії на самому початку другого тайму припустився помилки рідкісного ступеня безглуздості. Здавалося, ніби він в останній момент згадав, що не можна грати руками з передачі свого гравця, розгубився і просто подарував м'яч Бензема, перед яким зяяли порожні ворота.

Ніклас Зюле. Центральний захисник Баварії - ось причина, з якої Роналду важко було показати себе у всій красі. Але ще Ніклас Зюле - це правий нападник Баварії, який свій прохід по флангу завершив передачею на Хамеса, і рахунок став 2:2.

Це лише епізод з усього того божевілля, яке відбувалося на половині поля Реала в другому таймі. Баварці затиснули суперника в кут рингу і стали відпрацьовувати удари. Було боляче, але Мадрид тримався - в тому числі і завдяки Кейлору Навасу.

20:9 по ударах взагалі, 10:5 по ударах кутових, і все - на користь Баварії. Але обговорювати будуть безглузду помилку Ульрайха і пенальті, який Чакир в кінці першого тайму мав призначити у ворота Реала за гру рукою Марсело. Хтось скаже, що рука бразильця була в природному положенні, хтось з цим не погодиться і, напевно, матиме рацію. Все це тепер уже не настільки важливо.

Важливо, що Ліга чемпіонів сезону 2017/18 отримала першого фіналіста. До Києва приїде мадридський Реал.

Реал - Баварія 2:2 (перший матч - 2:1)

Голи: Карім Бензема 11, Карім Бензема 46 - Йозуа Кімміх 3, Хамес Родрігес 63

Реал: Кейлор Навас, Серхіо Рамос, Рафаель Варан, Кріштіану Роналду, Тоні Кроос, Карім Бензема (Гарет Бейл 72), Лука Модріч, Марсело, Лукас Васкес, Марко Асенсіо (Хосе Ігнасіо Начо 88), Матео Ковачіч (Карлос Каземіро 73)

Баварія: Свен Ульрайх, Ніклас Зюле, Матс Хуммельс, Тьяго Алькантара, Франк Рібері, Роберт Левандовскі, Хамес Родрігес (Хаві Мартінес 84), Корентін Толіссо (Сандро Вагнер 75), Томас Мюллер, Давід Алаба, Йозуа Кімміх

Попередження: Лука Модріч 62, Лукас Васкес 65, Рафаель Варан 88, Карлос Каземіро 89254beb

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva