Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 18 квітня 2024, 15:24:34

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Трансферне вікно у європейських чемпіонатах у самому розпалі. Провідні європейські команди вже беруть участь у Міжнародному кубку чемпіонів, а поряд з цим активно ведуть себе на трансферному ринку. Є сенс виділити 10 найочікуваніших переходів, які можуть відбутися з дня на день.


  • 10. Тьємуа Бакайоко ( "Челсі" → "Севілья", "Інтер")

Лише рік тому "Челсі" придбав у "Монако" опорника за 40 мільйонів євро. Француз був основним у команді Конте, однак його гра не відповідала високим стандартам та ідеалам. З приходом Саррі у Бакайоко буде мало ігрового часу, оскільки він не вписується у концепцію тренера. На місце Тьємуеа вже придбаний у "Наполі" Жоржіньо, тому зміна команди французом – лише питання часу. На гравця претендує "Севілья" та "Інтер", які готові взяти його в оренду.

  • 9. Бенжамен Павар ("Штутгарт" → "Баварія", "Манчестер Сіті", "Тотенгем", ПСЖ)

    Будемо відвертими, до ЧС-2018 про цього талановитого захисника більшість пересічних вболівальників навіть не чули. Вихованець "Ліля" два останніх сезони провів у "Штутгарті", звідки і отримав запрошення до збірної Франції. На Чемпіонаті світу був основним правим захисником французів, вигравши конкуренцію у Джібріля Сідібе. Вже по ходу турніру з’явилась інформація про зацікавленість до гравця з боку "Баварії". Згодом у цей список потрапили інші гранди європейського футболу – "Манчестер Сіті", ПСЖ, "Тотенгем", "Атлетико". Майже напевно француз до закінчення трансферного вікна змінить команду.

  • 8. Гаррі Магуайр ("Лестер" → "Манчестер Юнайтед")

Гаррі провів дуже вдалий минулий сезон у "Лестері", що дозволило йому потрапити на ЧС-2018 у складі Англії, де провів всі сім матчів. Після мундіалю активну зацікавленість до захисника проявляє "Манчестер Юнайтед". Англійські ЗМІ повідомляють про суму в 65 мільйонів фунтів, однак "Лестер" поки не поспішає розставатися зі своїм центрбеком.

  • 7. Альваро Мората ("Челсі" → "Мілан", "Ювентус")

Лише рік тому Мората перейшов до складу "Челсі" із мадридського "Реалу". Проте добре проявити себе у Лондоні не зумів, незважаючи на вражаючий старт. Як наслідок невдалого сезону – не потрапляння до заявки збірної Іспанії на Чемпіонат світу. Цього літа інтерес до Морати приписують "Мілану" та його колишньому клубу "Ювентусу", де він свого часу добре себе зарекомендував.

  • 6. Антоні Марсьяль ("Манчестер Юнайтед" → "Ювентус")

У 2015-му році "Манчестер Юнайтед" заплатив за Марсьяля "Монако" 58 мільйонів фунтів, проте ключовим гравцем манкуніанців Антоні не став. З приходом Моурінью француз переважно був гравцем ротації. Марсьяль не потрапив до заявки збірної Франції на Чемпіонат світу, тому у новому сезоні прагне отримувати більше ігрової практики задля повернення у збірну. На Марсьяля претендував "Ювентус", однак після покупки Роналду трансфер може не відбутися. Претендував на гравця і "Челсі", але Моурінью не буде підсилювати конкурента, тому трансфер у англійський клуб виключений.

  • 5. Тібо Куртуа ("Челсі" → "Реал")

Трансферна сага з купівлі "Реалом" топ-голкіпера продовжується. В минулі трансферні вікна все завершувалися тим, що мадридці нікого не підписували, а останній рубіж вдало захищав Кейлор Навас. Тепер "Реал" знову націлився на голкіпера, яким став найкращим воротарем ЧС-2018 – Тібо Куртуа. Бельгієць відверто заявив, що має намір змінити команду цього літа, а мадридці вже підготували необхідні 35 мільйонів євро.

  • 4. Вілліан ("Челсі" → "Манчестер Юнайтед")

    Екс-футболіст донецького "Шахтаря" дуже невдало розпочинав останній сезон у "Челсі", однак у другій половині сезону значно додав і ставав одним із лідерів команди. Дуже хоче бачити свого екс-підопічного у МЮ Жозе Моурінью, однак лондонці не поспішають його продавати. Був інтерес до бразильця з боку "Барселони", проте каталонці вже придбали Малкома і від Вілліана відмовилися.

  • 3. Леонардо Бонуччі ( "Мілан" → "Ювентус")

Досить несподівано минулого літа Бонуччі залишив Турін, сходу ставши капітаном "Мілану". Так само несподівано з’явилася інформація про те, що "Ювентус" зацікавлений у поверненні центрбека. Леонардо залишив "Ювентус" через конфлікт з Аллегрі, який досі є головним тренером туринців. ЗМІ повідомляють про обмін між клубами: "Ювентус" повертає Бонуччі, а взамін "Мілан" отримує Кальдару і можливість оренди Ігуаїна. Перемовини тривають і як вони завершаться – поки невідомо.

  • 2. Гонсало Ігуаїн ("Ювентус → "Мілан", "Челсі")

Лише два роки тому туринці придбали Ігуаїна за рекордні на той час для Серії А 90 мільйонів євро, ослабивши таким чином "Наполі". Чутки про те, що аргентинець покине команду, ходили впродовж минулого сезону і посилилися після приходу до "старої сеньйори" Роналду. Ігуаїн може стати частиною угоди, описаної вище, перебравшись на правах оренди до "Мілану". Проте сам Гонсало схиляється до варіанту переїзду в АПЛ, де його хоче бачити у складі "Челс"» Маурісіо Саррі.

  • 1. Еден Азар ("Челсі" → "Реал")

Після продажу Роналду від Флорентіно Переса чекають гучного трансферу, яких мадридці не здійснювали вже давно. Таким трансфером повинен був стати перехід Едена Азара. Після завершення Чемпіонату світу бельгієць заявив, що прийшов час змінювати команду. Однак іспанське видання AS отримало інсайдерську інформацію про те, що у новому сезоні Лопетегі зробить ставку на зв’язку Іско-Асенсіо, які виблискували при ньому у збірній Іспанії. Таким чином Флорентіно Перес начебто прислухався до думки головного тренера і відмовився від трансферу. З іншого боку, "Реал" може дивувати там, де не чекають.

Трансферне вікно ще далеке до закриття, тому вболівальники та спеціалісти по праву можуть очікувати гучних трансферів. Але найгучніший уже напевно відбувся: перехід Кріштіану Роналду. Переплюнути цю угоду за рівнем галасу і уваги до неї ЗМІ практично неможливо.

Р.S. Не гарантовано, що описані вище переходи відбудуться. У цей список неможливо помістити всі можливі цікаві трансфери, але ми постарались обрати потенційно найгучніші. Сюди ж можна додати потенційні переходи Відаля, Рабіо, П'яніча… Кого ще?
255a2f

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva