Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 26 квітня 2024, 06:25:22

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Можна сміливо стверджувати, що на класі "Зоря" пройшла "Будучность", витративши на це рівно стільки сил, скільки було необхідно. Особливо явно різниця в рівні команд проглядалася в тих моментах, коли були видалені гравці чорногорської команди і декількох інших силових епізодах, часом навіть здавалося, що гості прилетіли в Україну не грати в футбол, а поштовхатися, провокувати суперника і по можливості побитися. Не вийшло, і заслужено далі в турнірі йде команда Скрипника.

Несподівано нервовим вийшов початок зустрічі, приблизно рівну кількість дивних помилок в дебюті здійснювали і господарі, і гості. Справжніх небезпечних моментів не було, встигали виправлятися футболісти, хоча напруга і певне тремтіння в колінах відчувалися. Втім, досить швидко команди прийшли в себе, добре, що саме "Зоря" першої встановила контроль над грою.

Стали з'являтися вивірені передачі вперед на вільних Луньова і Громова, саме чорногорці мали ризикувати і оголяти тили. Кілька разів брав гру на себе Лєднєв, але все це закінчувалося без ударів. Довго не стріляли по воротах і гравці "Будучності", лише кілька відносно гострих корнерів розіграли гості, потім хотіли змінити тактику - навряд чи ці зміни могли принести якусь користь. Два дуже неточних їх удари здалеку неможливо зарахувати навіть для статистики.

Справжня пожежа виникла біля воріт Махарадзе після чергового кутового і удару з п'яти метрів - це був перший справжній небезпечний момент. З-за спин захисників вискочив Міліч, пробив головою неймовірно сильно, лише поперечина з гучним дзвоном відвела загрозу від воріт "біло-чорних". Розгубленість відчувалася у господарів в цьому окремому епізоді, та й взагалі захисники іноді виглядали незібраними і неуважними.

Гра стала позиційною приблизно після 25-ї хвилини, виникали часті силові зіткнення і паузи, щоб футболісти приходили в себе. кілька разів лікарі вибігали на поле. В середньому темпі, в середині поля проходила зустріч, "Зоря" притримувала м'яч, вичікувала, виманювала, розраховувала на різкий контрвипад, а "Будучность", немов зачаїлася, переводила дух.

А потім була п'ятихвилинка, яка і вирішила результат поєдинку і двуматчевого протистояння взагалі. "Зорі" вдалася чудова атака, Кочергін видав класний пас на хід Луньову, який увірвався в штрафну і зробив пас на Громова. Артем перебував один без прикриття і зміг в дотик пробити з центральної зони без шансів для голкіпера.

Тут вже у емоційних балканців не витримали нерви. У верховій боротьбі Джуріч вдарив рукою в обличчя Громову, отримав заслужену жовту, яка стала для нього другою карткою і, як наслідок, видаленням. Люто чорногорці протестували, налетіли на арбітра, з безглуздою дикістю почали штовхатися і провокувати луганців, проте арбітр їх швидко заспокоїв. Червоне світло спалахнуло ще й перед Божовічем, а Грбіч був покараний жовтою карткою. Приємно, що незважаючи на всі зусилля суперника підопічні Скрипника не піддалися на поштовхи і інші провокації "Будучності", відчувалася якась німецька холоднокровність, бійка не зав'язалася, а українська команда спокійно і з гідністю догравала матч з чисельною перевагою в два гравці.

"Зоря" вміло розігрувала зайвих футболістів, комбінувала і змушувала гостей багато бігати (потім це зіграло важливу роль), при цьому моменти створювали тільки "біло-чорні". Відзначимо пару хороших передач Ханна, а Лєднєв і Кочергін відразу після перерви зобов'язані були робити рахунок більшим. Дива в воротах творив Драгоєвіч.

Уже в середині другого тайму у гравців "Будучності" далася взнаки втома, вони не встигали за луганцями і програвали недозволено багато єдиноборств. "Зоря" давила, насідала, наносили хороші удари - Кабаєву і Лєднєва трохи не вистачало влучності. Відзначимо у балканців два відносно небезпечних корнера, але не більше того.

У господарів же були ще смачні удари Хомченовського і все того ж Лєднєва, знову рятував голкіпер. Мав рахунок ставати більшими, здавалося, могли при необхідності додати "біло-чорні", але і мінімальна перемога їх цілком влаштує. Зрештою, це всього третя офіційна гра "Зорі" в новому сезоні, з українських клубів більше ще ніхто не відіграв, тому необхідно берегти сили.

Ліга Європи. 2-й квал. раунд. Матч-відповідь

Перше серпня. Запоріжжя. "Славутич-Арена"
Головний арбітр: Ніл Дойл (Ірландія)

"Зоря" Луганськ - "Будучность" Підгірці 1:0
загальний рахунок - 4:1

Гол: Громов 32

"Зоря": Махарадзе - Тимчик (Каменюка 64), Вернидуб, Чеберко, Ханна - Лєднєв, Іванісеня, Кочергін (Чайковський 68) - Хомченовський, Луньов, Громов (Кабаєв 61).

"Будучность": Драгоєвіч - Джуріч, Міліч, Болєвіч, Стоїльковіч (Зарубіца 75) - Мірковіч, Божовіч, Терзич - Перовіч (Рогановіч 37), Грбіч (Раічковіч 53), Мійіч.

Попередження: Джуріч 24, 33, Мірковіч 25, Грбіч 34

Вилучення: Джуріч 33, Божовіч 34

272185

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva