Вінницька обласна
асоціація футболу

Субота, 20 квітня 2024, 14:57:45

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

У Вінниці, на СК «Нива», проходив міжнародний турнір з футболу «Utmost Cup» серед юнаків до дев’яти років. В змаганні взяли участь 24 команди юнаків, розбитих на 4 підгрупи. Вони представляли різні регіони України, Сербію, Молдову та Румунію.

Потужні змагання вдалося організувати спільними зусиллями – за підтримки обласної федерації футболу, спорткомітету міської ради, благодійного фонду Володимира Продивуса, підприємства «Utmost Cup» та ще низки меценатів.

Вінницька ДЮСШ «Прем’єр-Нива» під керівництвом тренерів Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука виграла всі вісім матчів.

Далі здолала в півфіналі гостей з Кишинева (Молдова). У вирішальному матчі за золото вінничани подужали луцьку «Волинь» – 3:1. Бронзові нагороди – в активі молдован, яка переграли «Металіст» – 2:0.

ДЮСШ «Прем’єр-Нива» 2009 р.н. регулярно виграє різноманітні турніри. Нещодавно вона посіла третє місце в Польщі, стала віце-чемпіоном зимового Кубку «Ниви», чемпіонoм України і чемпіонoм міста з футзалу.

–Ми розраховували на позитивний результат. Але «Волинь» - сильна команда, яка на шляху до фіналу виграла всі поєдинки. Торік ми також провели з нею складний поєдинок, і перемогли з аналогічним рахунком, – каже Олександр Гайдаржи. – В нашій команді виступали всі гравці 2009 р.н., і лише один на рік молодший. А з ще одним нашим футболістом 2010 р.н. Захаром Гетьмановим вчора підписав угоду «Фейєноорд», і він переїхав до Голландії.  

Нагородження проводили не лише спортивні керівники і меценати, а й головний тренер вінницького професійного клубу другої ліги «Нива» Денис Колчін. Гравці команди-призери отримали красиві Кубки, медалі і грамоти. Також нагородили кращих гравців в кожній з команд. В складі чемпіонів – це Єгор Онищук. Кращим нападником турніру став Тимур Калюжний, кращим гравцем – Роман Ковальов (обидва – «Прем’єр-Нива»).

Директор ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Тарлецький відзначив, що турнір «Utmost Cup» стане традиційним і має увійти до календарю обласної федерації футболу та, можливо, федерації футболу України. Причому такі змагання планують проводити двічі на рік – восени і навесні.  

–Чотири наші команди грають у вищій лізі ДЮФЛ України. Тому чергова перемога наших футболістів є закономірною. Гарний результат показали й закордонні колективи, зокрема, з Молдови, – сказав Олег Тарлецький.

Власник підприємства «Utmost» Юрій Корбут зауважив, що започаткованим ним турнір є одним з наймасштабніших в Україні.

–Наступного разу ми плануємо залучити більше команд з Європи. Зокрема, з Болгарії тощо. Також збираємося збільшити кількість команд та покращити якість його організації, – сказав Юрій Корбут. – За допомогою таких турнірів наші діти розуміють, що вони можуть змагатися на-рівних і перемагати команди кращі футбольних шкіл України та Європи.    chempioni kubka

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva