Вінницька обласна
асоціація футболу

Четвер, 25 квітня 2024, 03:42:43

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра
11.05 - Лукавого Дмитра
12.05 - Дерев'яного Якова

Колишні зірки «Ниви» перемогли у «патріотичному» футзальному фіналі чемпіонату Вінниччини серед ветеранів

«Патріот-ПСВ» вдруге поспіль виграв золото

У спорткомплексі «Колос» 23 березня провели четвертий, фінальний, етап чемпіонату Вінниччини з футзалу серед ветеранів (старше 40 років). У ньому взяли участь шість найкращих колективів. Змагання організувала обласна федерація футболу.

Команди-учасниці розбили на дві підгрупи. В першій переміг тульчинський «Патріот». Він переграв «Авангард» (Ладижин) – 2:1 і «Ниву» (Тростянець) – 8:0.

Суперником тульчинців по фінальному матчу став вінницький «Патріот-ПСВ». За нього виступали колишні зірки місцевої «Ниви» та інших професійних клубів: улюбленець вболівальників, плеймейкер Олексій Рябцев (цього разу він зайняв незвичне місце – у … воротах), Валентин Вишталюк, Юрій Грошев, Сергій Підвальний, Петро Анісім. В підгрупі фаворити розгромили ФК «Немирів» – 6:1 і здолали непоступливий «Монолит» (Козятин) – 3:1.

Опоненти по «патріотичному» фіналу були добре знайомі між собою. Бо торік вони також розіграли золоті медалі в аналогічному чемпіонаті. Як і передбачалося, вдруге поспіль чемпіонство здобув «Патріот-ПСВ», який тренував відомий у минулому футболіст вінницької «Ниви» Андрій Веретинський. Його команда постійно лідирувала в рахунку і в підсумку впевнено перемогла – 4:2.

– Ми задоволені золотими медалями. Проблемною була позиція воротаря, але її закрив Олексій Рябцев. Він цілком впорався зі своїми обов’язками, – каже Андрій Веретинський. – Фінал виявився бойовим. Але, якщо ми не виграли би у такого суперника, були б нічого не варті. Адже в нашому колективі зібрані колишні профі. Подальших планів виступати на всеукраїнському рівні серед ветеранів у «Патріота-ПСВ» поки немає, але все може бути!

andrey veretinskiy

Тульчинські футболісти не виглядали особливо засмученими. Їх очолював президент і граючий тренер «Патріота» – 46-річний Сергій Чепернатий, начальник відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської РДА. До речі, найстаршим в цій команді був капітан – 49-річний Анатолій Кирилюк.

– Ми завжди максималісти, тому присмак розчарування є. Але «Патріот» грає в фінальній частині обласних змагань серед ветеранів 11-й рік поспіль. За цей час маємо в активі п’ять чемпіонських титулів, чотири срібла і лише одного разу були поза п’єдесталом, – повідомив Сергій Чепернатий.

sergey cheperhatiy

Учасники команди «Патріот» (Тульчин) крокують разом по життю.

– Ми зустрічаємося тричі на тиждень і тренуємося. Беремо участь не лише у ветеранських баталіях. Також є чемпіонами другої ліги першості Вінниці серед аматорів, доходили до фіналу Кубку обласного центру. В таких іграх допомагають наші сини-футболісти, яким по 14-15 років, –додав Сергій Чепернатий.  

Бронзові нагороди здобув козятинський «Моноліт». У «втішному фіналі» він здолав «Авангард» (Ладижин) – 4:2.

В складі бронзових призерів був 41-річний Олександр Шевчук, голова федерації футболу Козятину.

– Радіємо здобутим медалям. На обласних ветеранських змаганнях «Моноліт» регулярно підіймається на п’єдестал пошани, – коментує Олександр Шевчук.

olexandr shevcuk

Колектив «Моноліт-ветеран» також тренується регулярно.

– Беремо участь у відкритому чемпіонаті Житомирської області серед ветеранів (понад 40 років). Змагаємося у козятинських турнірах. У них молодих футболістів частіше обігруємо, ніж поступаємося. Бо нинішня молодь, на жаль, фізично слабенька, – дивує Олександр Шевчук.  

Одним із найстарших гравців чемпіонату області був 52-річний ладижинець Андрій Корнійчук. Він розповів, що грав на професійному рівні за «Рось» (Біла Церква, Київська область).

andriy korniychuk

– Я продовжую регулярно тренуватися, беру участь у турнірах. Водночас працюю на Ладижинській ГРЕС, – каже Андрій Корнійчук. – Футбол люблю за те, що буває після нього! Тобто за дружнє спілкування.  

fytbol veteranov 15

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva