Вінницька обласна
асоціація футболу

П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:39:49

Звернення громадян з приводу надання пропозицій щодо розвитку футболу, розбудови інфраструктури футбольного господарства та інші питання футбольної направленності приймаються з 9-00 до 18-00 у робочі дні за номерами телефонів - 067-430-17-94, 067-430-16-32, 067-430-19-90

Кращі бомбардири

 

   Ім'я Команда  І
Г
I  Новаківський Віктор ФК "Поділля" Кирнасівка 5 5
II Нагоран Вадим ФК "Авангард" Ладижин 5 4
III Пирогівський Володимир ФК "Факел" Липовець 5 3
IV Медвідь Віталій ФК "Орлівка" Орлівка 5 2
V Мотрук Андрій ФК "Локомотив" Жмеринка 5

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед аматорських команд 2023/2024 рр.

Турнірна таблиця 

Команда Очки
1 ФК «Поділля» (Кирнасівка) 18
2 ФК «Факел» (Липовець) 11
3 ФК «Авангард» (Ладижин) 10
4 ФК «Орлівка» (Орлівка) 8
5 ФК «Локомотив» (Жмеринка) 3
6 ФК «Поділля» (Крижопіль) 1

 

 

Вітаємо з Днем народження

21.04 - Симачова Володимира
22.04 - Кисельова Павла
26.04 - Наровицького Юрія
27.04 - Петрова Михайла
03.05 - Корбута Юрія
07.05 - Софійчука Олега
08.05 - Перепилицю Олександра

Ця Ліга чемпіонів вражала зі старту плей-офф. Неймовірні камбеки, суддівські скандали, видатні рекорди. Фінал не міг не відповідати загальному антуражу турніру, адже у Києві зійшлися воістину найсильніші команди змагання. "Реал" – це атлетизм і досвід; "Ліверпуль" – це азарт і завзятість. А в сумі повинна була вийти вибухова суміш.

Активність обох команд на початку матчу не стала одкровенням. Хоча ні "Реал", ні "Ліверпуль" до пори до часу не створювали небезпечних моментів. Вперше вибухнуло в районі 19-ї хвилини, коли Роналду увірвався до штрафного майданчика і пробив трохи вище поперечини. Гостроти бракувало як для такого матчу.

"Ліверпуль" намагався відповідати на контроль м'яча, що випромінював "Реал", різкими контратаками. Роберто Фірміно в середині першого тайму пробив з вельми вигідної позиції, хоча Кейлор Навас обрав правильну позицію. Для "Реала" то було легким пощипуванням на фоні повної домінації. Адже за контролем м'яча мадридці тотально переважали англійців.

Проблема "Ліверпуля" постала в середині тайму, коли зі сльозами на очах поле, - в результаті зіткнення з Рамосом, - залишив Мохаммед Салах. У "Реала" була відповідь на це у вигляді травми Даніеля Карвахаля, але вболівальники чекали не цього. Вболівальники чекали голів, передумов для яких команди створили мінімум.

Наприкінці тайму цікаво по воротах пробив Бензема, хоча Юрґен Клопп навіть не сколихнувся. Його "Ліверпуль" провів не найліпший тайм з точки зору гри в атаці, але суперникові також не дозволив розгулятися.

В другому таймі була інша гра. Команди нарешті реалізували свої моменти. Хоча спочатку Іско, підключившись до атаки другим темпом, влучив у поперечину. У Бенземи не було таких моментів, зате Карім в притаманному для себе стилі підстеріг помилку суперника і заштовхав м'яча до сітки. Карріусу цей епізод з бездарним вкиданням снаряду в гру снитиметься в нічних жахіттях. Але "Ліверпуль" гідно витримав удар, відповівши голом Садіо Мане. Африканець не був у осфайді, коли в результаті розіграшу кутового м'яча скинули під удар Садіо. Традиційний трудовий гол.

Все відбулося занадто швидко для того, аби спричинити шок для команд. Гра продовжилася в тому ж дусі, що і на початку. Іско пробив після передачі Начо, але Карріус цього разу не підвів "Ліверпуль". А ось в наступному епізоді бельгієць був безсильним. Гарет Бейл, вийшовши на заміну, повторив датований матчем з "Юве" подвиг Роналду. Шикарний удар в падінні через себе викликав ейфорію серед вболівальників мадридців. Тому ця команда і унікальна.

"Ліверпуль" не опускав рук, хоча на той момент не міг не розуміти складності ситуації. Удар Мане в стійку лише на мить підвищив бойовий дух англійців, проти якого виступав Роналду. Його вихід один на один не завершився голом, що найбільше било по амбіціях самого португальця. Далі – більше. Зі складним ударом Бенземи впорався Карріус, але саме німцю судилося стати антигероєм поєдинку. Воротар пропустив "бабочку", випустивши м'яча з рук опісля дальнього удару Бейла. Відсутність досвіду, витримки, загартованості? Знервовані не виграють таких фіналів.

Воістину, це Королі. Третій поспіль титул Ліги чемпіонів – досягнення на десятиліття.

Фінал Ліги чемпіонів 2017/18
26.05.2018. Київ. НСК "Олімпійський"
Арбітр – Мілорад Мажіч (Сербія)

"Реал" (Іспанія) – "Ліверпуль" (Англія) 3:1
Голи: Карім Бензема 51, Гарет Бейл 64, Гарет Бейл 83 - Садіо Мане 55

"Реал": Кейлор Навас – Даніель Карвахаль (Начо 37), Рафаель Варан, Серхіо Рамос, Марсело – Каземіро – Тоні Кроос, Лука Модріч – Іско (Гарет Бейл 62) – Карім Бензема (Марко Асенсіо 89), Кріштіану Роналду

"Ліверпуль": Лоріс Карріус – Тренд Алексендер-Арнольд, Деян Ловрен, Вірджіл ван Дійк, Ендрю Робертсон – Джорджиньо Вейналдум, Джордан Хендерсон, Джеймс Мілнер (Емре Джан 83) – Мохаммед Салах (Адам Лаллана 30), Роберто Фірміно, Садіо Мане

Попередження: Садіо Мане 822569d2

Турнірна таблиця чемпіонату Вінницької області серед ДЮЗ 2023/2024 рр.

Чемпіонат Вінницької області з футзалу серед студентських команд ЗВО

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Команда   Очки
ВДПУ  15
ХНУВС  15
ДонНУ  12
ВТЕІ  9
НАНГУ  7
ВНТУ  4
ВНАУ  0

Турнірна таблиця Чемпіонату Вінницької області серед дівчат 2021/2022 рр.

 

2006-2007 р.н.

2008-2009 р.н.

 

Дитячо-юнацька футбольна ліга України

 

duflu

Новини ФК «Нива»

logoNiva